Donaris 930 x 122

nicolae valerică

    ”Mișcarea” neașteptată a șefului de la „Locală” după ce l-a denunțat pe edilul din Mioveni

    ”Mișcarea” neașteptată a șefului de la „Locală” după ce l-a denunțat pe edilul din Mioveni.

    Citiți și: Directorul-turnător Nicolae și adjunctul Ciurescu, salarii de „baștani” la Poliția Locală

    O poveste plină de suspans și întrebări fără răspunsuri încă planează asupra șefului Poliției Locale Pitești, Nicolae Valerică.

    După ce a făcut un denunț exploziv împotriva primarului din Mioveni, Ion Georgescu (foto), Valerică a luat o pauză prelungită. Pauză sub forma unui concediu de odihnă.

    Citiți și: Pitești. Șeful de la Locală, atacat din toate părțile! Un cunoscut medic dă instituția în judecată

    Întrebat despre situația actuală a șefului instituției, directorul adjunct Ion Ciurescu oferă informații exclusive, adâncind misterul în jurul revenirii acestuia la serviciu.

    Denunțul care a cutremurat o țară întreagă

    Acum peste o lună, Nicolae Valerică a fost protagonistul unui denunț care a captivat atenția întregii țări.

    Imediat după izbucnirea scandalului, șeful Poliției Locale Pitești, Nicolae Valerică (foto), a ales să părăsească „scena” pentru o perioadă de 32 de zile, intrând într-un concediu de odihnă.

    Însă, această mișcare aparent normală ascunde o serie de întrebări. Este o pauză necesară pentru a face față presiunilor sau este o mișcare strategică?

    În căutarea unor răspunsuri, l-am contactat pe directorul adjunct al Poliției Locale Pitești, Ion Ciurescu (foto), care ne- a oferit informații exclusive, în această seară, cu puțin timp în urmă.

    Cu toate acestea, răspunsurile furnizate nu fac decât să adâncească misterul. Nicolae Valerică și-ar fi prelungit concediul, iar revenirea sa la serviciu este prevăzută în jurul datei de 20 noiembrie 2023, ne declară directorul adjunct.

    Ciurescu spune că a auzit aceste informații de la colegii săi din instituție. Acesta mai transmite că, cel care aprobă concediul lui Valerică este primarul Piteștiului.

    În absența unor detalii clare, comunitatea locală speculează asupra motivelor care stau în spatele acestei perioade de pauză prelungită. Este posibil ca anchetele în urma denunțului să necesite o atenție sporită sau există alte elemente neștiute care ar putea ieși la iveală în perioada următoare.

    Misterul în jurul lui Nicolae Valerică persistă, iar întoarcerea sa la serviciu spre sfârșitul lunii noiembrie va fi cu siguranță așteptată cu interes de către comunitatea locală. Între timp, speculațiile rămân la ordinea zilei, iar evenimentele din Pitești continuă să atragă atenția opiniei publice.

    ”Mișcarea” neașteptată a șefului de la „Locală” după ce l-a denunțat pe edilul din Mioveni.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    3 comentarii

    • Pitestean spune:

      Oricat concediu ar avea si ce invocari face pentru lipsa indlungata,respectivul denuntator nu merita functia publica,nu primarul s-a dus peste don’Valerica,ci invers.Ca atare avem de-a face cu un ins care ocoleste legile statutului de drept,si a facut indirect,atac la persoana primarului, prin solicitarea pestului de medic,in favoarea fiicei,oferind benevol suma de bani.

    • Simion , cetățean din Mioveni spune:

      De infracțiunea de,,Dare de mită ” procurorii din Argeș au auzit ? Valerică a dat mită de bunăvoie și după aia , face plîngere că n-a fost servit. Asta pute rău a făcătură politică. Toată lumea știe cine a orchestrat porcăria…

    • Alexandrescu Andi spune:

      Vrem sa stim adevarul! Sa va fie rusine, domnilor antrenori!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3