New Profesional Consult 930 x 122

bogdan costache

Pitești. Șeful de la Locală, atacat din toate părțile! Un cunoscut medic dă instituția în judecată

Pitești. Șeful de la Locală, atacat din toate părțile! Un cunoscut medic dă instituția în judecată

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Poliția Locală Pitești, prin directorul Nicolae Valerică, este dată în judecată de un cunoscut medic stomatolog piteștean.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

Este vorba despre Bogdan Costache, managerul clinicii cu același nume (și) din centrul orașului.

Medicul a depus cerere de chemare în judecată la Tribunalul Argeș prin care vrea rezolvarea unei probleme care durează de aproximativ opt luni de zile.

Concret, este vorba despre remorca de TIR pe care proprietarul de la Muntenia a lăsat-o în parcarea hotelului, însă aproape lipită de clădirea medicului Costache. Pe marginea subiectului mai puteți citi informații și AICI sau AICI.

Pitești. Șeful de la Locală, atacat din toate părțile! Un cunoscut medic dă instituția în judecată

Ce vrea Costache

Stomatologul vrea ca instanța să oblige Poliția să…își facă treaba și să aplice legea. Adică să fie îndepărtată remorca despre care Costache spune că este parcată ilegal.

„Este adăvărat, este pe proprietate privată, dar fiind închiriat terenul pentru o parcare publică, atunci locația se supune regulilor de drum public.

Iar una din aceste reguli este că nu are voie să parcheze acolo. O mașină dacă e parcată 10 minute neregulamentar, șoferul primește amenda.

Iar mastodontul acela staționează de luni bune în mijlocul orașului, lângă pietonală…”, declară medicul Bogdan Costache pentru ePitești.

Daune materiale plus daune morale de 100.000 de lei

Costache spune că a pierdut chiriașii pe care îi avea. Cei din urmă au solicitat inițial diminuarea chiriei, iar mai apoi au reziliat contractul. Din cauza remorcii, oamenii nu ar mai fi avut vânzări.

Pe cale de consecință, Costache cere în instanță daune materiale constând în pierderea chiriei, dar și daune morale de 100.000 de lei.

Rămâne de văzut cum va soluționa Tribunalul Argeș această problemă. Curios și, totodată, revoltător, este că s-a ajuns în această situație pentru că o instituție (în speță – Poliția Locală) nu și-a făcut treaba așa cum trebuie.

Medicul Costache susține că cei de la Locală l-ar proteja astfel pe patronul de la Muntenia, care deține și Atu Casino – Dragoș Diaconescu (sau Benny Păcănele).

Precizăm că, la momentul în care remorca a fost staționată în parcare, proprietarul hotelului ar fi afirmat în spațiul public că îi este necesară pentru depozitarea materialelor ce ar urma să le mute din clădire odată cu o eventuală renovare. Acest lucru nu s-a întâmplat însă.

Vom urmări subiectul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90