930×122 CAPRA 5

bogdan costache

Medicul Costache șochează: „Amenințări?! Îmi pun multe întrebări…ar trebui să fiu atent!”

Pitești. Doctorul Costache șochează: „Amenințări?! Îmi pun multe întrebări…ar trebui să fiu mai atent!”

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Ionuț Bogdan Costache (FOTO), medicul stomatolog și managerul clinicii „Dr Costache” din centrul orașului, se confruntă, spune el, de luni bune cu o situație mai mult decât neplăcută.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

Clădirea pe care acesta o deține împreună cu alți doi proprietari se învecinează direct cu Hotelul Muntenia, aflat în prezent în proprietatea omului de afaceri Dragoș Diaconescu (FOTO), patronul Atu Casino, zis și „Benny Păcănele”.

De precizat că, lângă clinica stomatologică, în aceeași clădire, Ionuț Bogdan Costache mai deține un spațiu pe care l-a închiriat unor antreprenori locali și unde funcționează un magazin de dulciuri.

DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE ALE MEDICULUI STOMATOLOG COSTACHE:

„A ÎNCERCAT SĂ INDUCĂ AUTORITĂȚILE ÎN EROARE!”

„Noi avem, să zicem, o divergență mai veche, prin faptul că el, proprietarul de la Muntenia, dorește să construiască aici, în parcarea din Centru, de lângă Casa Armatei, care este monument istoric, un mini-mall.

S-a dus și a făcut o propunere la Primărie, în care a mințit că are acordul meu, încercând să inducă autoritățile în eroare.

Noi suntem 3 co-proprietari.

El s-a dus la Primărie spunând că are acordul nostru, acord care lipsea cu desăvârșire.

Și, mai mult, în lipsa acordului, s-a dus și a făcut propunere peste proprietatea mea și a celui de la Marelbo, adică încâlcându-ne efectiv, prin propunerea făcută, dreptul de proprietate.

De acolo, vă dați seama, normal că noi am spus că nu suntem de acord cu așa ceva și de acolo au apărut divergențele.

Asta se întâmpla în vara anului trecut”, declară Ionuț Bogdan Costache în exclusivitate pentru ePitești.

ACELA A FOST MOMENTUL ÎN CARE AU ÎNCEPUT PROBLEMELE. MEDICUL PITEȘTEAN SE CONFRUNTĂ CU EVENIMENTE DESTUL DE NEPLĂCUTE ȘI CHIAR, SUSȚINE EL, AMENINȚĂRI.

„De atunci (n.r. vara 2022) sunt tot felul de șicanări, de amenințări prin diverse persoane.

În decembrie au venit și au parcat o macara în fața intrării clinicii mele și de la Marelbo, cu explicația că ar vrea să renoveze fațada, dar a stat 2-3 săptămâni pe Centru, în zile de sărbătoare, când erau -5 grade, nu se putea lucra… A fost cu scopul de a șicana”.

UN NOU EPISOD A AVUT LOC IERI, VINERI – 24 FEBRUARIE 2023

Deși nu i s-a confirmat oficial că responsabil ar fi tot proprietarul de la Muntenia, faptele și discuțiile cu anumite persoane i-ar fi dat de înțeles că, și de această dată, afaceristul Dragoș Diaconescu ar fi responsabil.

Vineri, medicul Costache a anunțat Poliția Locală.

Chiriașii lui au mers la Secția 1 de Poliție și intenționează să apeleze la autoritățile locale pentru că le este afectată activitatea.

„În momentul în care am venit la sediul firmei, la muncă, am văzut în parcarea privată de la Hotel Muntenia remorca unui TIR,  foarte, foarte aproape de proprietatea mea, la un metru și ceva, obturându-mi vederea, lumina naturală și, în primul rând vitrina spațiului comercial de la parter (…)

Când am sunat la Poliția Locală mi-au spus că au fost făcute niște sesizări și că se caută să se identifice cine a adus respectiva remorcă acolo, dacă a avut autorizație de tranzit și e nevoie de autorizare specială.

Din ce am auzit, neoficial, ar fi vorba de proprietarul de la Muntenia, care ar fi pus această remorcă aici, în vecinătatea spațiului meu. Am încercat astăzi (n.r. vineri) să îl sun pe administratorul de la Muntenia, dar avea telefonul închis”.

AMENINȚĂRI?! „ÎMI PUN MULTE ÎNTREBĂRI (…) AR TREBUI SĂ FIU MAI ATENT!”

Ionuț Bogdan Costache susține că o să se adreseze autorităților pentru a rezolva situația.

Deja a luat legătura cu Poliția Locală și urmează să contacteze și Primăria.

„Eu tot ce o să fac o să fac absolut legal, adică o să mă adresez organelor competente, în speță Primăria și Poliția Locală să văd… Remorca nu are plăcuțe de identificare, le-au scos. Au adus-o undeva noaptea, bănuiesc…

Nu avem camere pe exterior, o să montez pentru că deja încep să îmi pun multe întrebări pentru că eu până acum le-am luat cu titlul de bârfe astfel de șicane și amenințări, dar mi s-a pus în vedere inclusiv să am spațiul meu asigurat, ca un fel de amenințare.

În momentul când cineva vine și îți spune <<Vezi să ai spațiul asigurat…>>Inițial am luat așa, ca o vorbă.

Dar când văd că, într-adevăr, șicanele continuă… Cred că ar trebui să fiu un pic mai atent și chiar să aduc la cunoștința opiniei publice și riscurile de a se întâmpla așa ceva, și evenimentele care se petrec deja”.

Dezvăluirile incredibile în EXCLUSIVITATE ale doctorului Costache vor continua zilele viitoare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Miebeny spune:

    Cred că omul beny păcănele nu la luat nimeni la întrebări de unde a făcut evaziunea asta sa cumpere hotelul asta.
    Foarte dubios cum a inceput amenințările pentru tine Domnul Doctor.cu asemenea oameni trebuie sa stai foarte atent.
    Este un nenorocit

  • Te sun io spune:

    Ce așteptări mai ai când corupția în structurile din argeș este la ea acasă,cine vrei să controleze hoțul,tot hoțul?Sa vorbit la început de evaziunea de la muntenia cu italianul si dupaceea ce sa mai întâmplat?presa a fost cumpărată să-și țină gura iar noi ca simpli cetățeni nu avem acces la astfel de informații

  • Alexandru Ghica spune:

    Și dvs. domnule doctor, și domnul Benny Păcănele vă bateți joc de noi piteștenii de ani mulți. Dvs. cu oribilitatea aia de construcție în centrul orașului și Benny cu bătaia de joc vizavi de mizeria care a ajuns hotelul Muntenia. Bineînțeles totul a fost posibil la ingrămădeală prin anii 90….2000 și cu ajutorul primăriei.
    Dar asta e democrația. Oportunismul și lipsa legilor au dus la măgăria asta care a avut odată un nume HOTEL MUNTENIA. Pe când un mic Sex Shop în loc de Marelbo că din 2 perechi de pantofi vânduți pe lună nu se pot…

  • Gicu spune:

    1.Sa facă ceva cu hotelul asta abandonat ca începe sa puta.

  • Marius Valcean spune:

    Din seria ‘ cand nu te mai saturi de bani si bine ‘ ..

  • miebenyy spune:

    De ce nu intra anaf pe fir sa vada cata evaziune face cu 2 case de marcat in buzunar(NEPOTUL lui BENY Păcanele) cu parcarea de la muntenia???
    Am vazut ca pe facebook toti fini si badiguarzi lui Beny pacanele au sarit cu comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90