New Profesional Consult 930 x 122

colegiul ic bratianu

Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

Citiți și: Noi facilități importante pentru elevi!

Adolescenții care învață la Colegiul „I.C. Brătianu” din Pitești, periodic, ies în evidență pe plan național. Prin rezultate remarcabile la Olimpiade și concursuri diverse.

Ieri au „comis-o” din nou!

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Etapă importantă

În sala de sport de pe Strada Gh. Deja, a Universității din Pitești a avut loc ieri o competiție de anvergură națională. „FTC Centerstage /League Tournament România.” S-au aliniat la start 20 de echipe.

Bătălia roboților

A fost o întrecere a roboților, o adevărată „bătălie”. Fiecare mașinărie sofisticată de acest gen a executat o serie de operațiuni într-un anumit timp, meciurile fiind extrem de palpitante.

 

Ambiție

Fiecare echipa a încercat să demonstreze prin robotul aruncat în partidele extrem de disputate, că rodul muncii lor este superior celorlalte.

Încordare

Au participat echipe de robotică din toată regiunea Sud-Muntenia.

Unii competitori au avut în spate, în tribună, și câte-o galerie. Formată de cadre didactice sau părinți, frați și prieteni ai membrilor echipelor. Aceștia au urmărit cu sufletul la gură fiecare confruntare din „teren”

La nivel înalt

Organizarea a fost excelenta, UPIT demonstrând că poate oricând să găzduiască competiții de acest fel, naționale sau internaționale. Uimitor și entuziasmul voluntarilor care s-au alăturat organizatorilor

Emoții

La finalul unei zile epuizante, competiția s-a declarat închisă și au fost anunțați câștigătorii.

 

Cununa cu lauri

Echipa Colegiului „I.C. Brătianu”, „HighFive Robotics” a obținut locul I. În uralele susținătorilor, învingătorii au primit diplome și mai ales aplauze frenetice.

Ambițioși elevi ai prestigiosului colegiu au demonstrat încă o data că au valoare iar renumele de care se bucură „HighFive Robotics” la nivel național este pe deplin meritat.

Munca le este periodic răsplătită cu trofee în competiții puternice, de fiecare dată fiind „abonați” la podium.

Elevii de la „Brătianu”, ce-au putut să facă!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90