New Profesional Consult 930 x 122

whatsapp

WhatsApp testează o nouă funcție. Vom putea trimite și primi mesaje fără a utiliza telefonul

Potrivit BBC, WhatsApp testează o nouă funcție care le va permite pentru prima dată oamenilor să trimită și să primească mesaje fără a utiliza telefonul mobil.

Citiți și: Consilier județean din Pitești, rămas fără WhatsApp: ”Mi l-au furat, nu știu cine îl folosește!”

În prezent, aplicația WhatsApp este legată de telefonul utilizatorului. Chiar și aplicațiile sale desktop și web necesită ca mobilul să fie deschis și conectat la internet pentru ca utilizatorul să primească sau să trimită mesaje.

Cei de la WhatsApp vin însă cu o nouă funcție care le va permite utilizatorilor să folosească aplicația chiar și atunci când telefonul este închis sau fără baterie. Mai mult decât atât, patru dispozitive – cum ar fi computerele și tabletele – vor putea fi utilizate împreună simultan, mai menționează sursa citată.

Citiți și: DNA va intercepta mesajele transmise pe WhatsApp

Pentru început, noua funcție va fi lansată ca un test beta pentru un grup mic de utilizatori, urmând ca mai apoi să fie lansată pentru toți.

Această funcție a fost solicitată de mult timp de utilizatorii WhatsApp.

Multe alte aplicații de mesagerie au deja o astfel de caracteristică, inclusiv aplicația rivală criptată Signal, care necesită un telefon pentru înscriere, dar nu pentru schimbul de mesaje.

Foto descriptiv: evz.ro

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441