930×122 CAPRA 5

schimbare

Schimbare majoră la Whatsapp!

Schimbare majoră la Whatsapp!

Citiți și: Noutate absolută la WhatsApp!

Cea mai populară aplicație de chat va oferi, în sfârșit, opțiunea dezactivării funcției ce arată când utilizatorul este online, anunță Profit.ro.

Inginerii WhatsApp continuă să lucreze la peticirea produsului deținut de Meta și să adauge funcții de bază ce ar fi trebuit să facă demult parte din portofoliul aplicației, însă, lipsesc. Acum, conform referințelor descoperite în codul versiunii beta a aplicației de Android, WhatsApp lucrează la posibilitatea ascunderii prezenței online, o funcție elementară de protejare a intimității care trebuia să există de multă vreme.

Citiți și: Ora de iarnă 2022. Ce trebuie să știm

Această opțiune va permite utilizatorului să stabilească cine poate și cine nu poate să vadă când este online. Prezența online este afișată în prezent de WhatsApp în mod implicit, fără a exista neapărat o conversație în derulare între două persoane. Viitoarea opțiune va veni în completarea unei alte peticiri făcute recent, prin care WhatsApp oferă un mai mare control asupra opțiunii Last Seen, care arată când a fost văzut ultima oară online un utilizator.

Inginerii WhatsApp au fost foarte activi în ultimele luni și au lucrat la mai multe noutăți pentru aplicația de chat cu peste două miliarde de utilizatori. Conform modului în care lansarea acestor facilități a avut loc până acum, funcția de ascundere a prezenței online ar trebui să fie la doar câteva săptămâni distanță de implementare.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3