930×122 CAPRA 5

grupuri

Noutate absolută la WhatsApp!

Noutate absolută la WhatsApp!

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

Utilizatorii WhatsApp vor putea alege o dată de „expirare” pentru grupurile de discuții, după care vor fi scoși automat din acestea.

WhatsApp lucrează la o facilitate care poate ajuta utilizatorii să facă ordine în numeroasele grupuri de discuții care s-au învechit, nu mai sunt de actualitate ori și-au depășit valabilitatea, conform Profit.ro.

Citiți și: WhatsApp, anunțul mult așteptat de utilizatori!

Pentru acest tip de grupuri de discuții, utilizatorii vor putea alege o dată de expirare, conform indiciilor găsite în versiunea beta a aplicației de iPhone. Inginerii companiei numesc această facilitate „Expiring Groups”.

Din pagina de configurare a grupurilor de discuții, orice utilizator poate alege o dată de expirare sau un interval de expirare (după un anumit număr de zile, de exemplu).

Așa-zisa expirare se raportează strict la utilizatorul care a setat-o, nu la întreg grupul. Astfel, grupul va continua să existe și după data expirării, dar fără utilizatorul care a setat-o.

Nu se cunoaște deocamdată când funcția „Expiring Groups”, care este testată în prezent, va fi introdusă în versiunea finală a aplicației, folosită de peste 2 miliarde de utilizatori.

Detalii, AICI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3