pizzeria sapori 930 122

argeș mall

Exclusiv. Investitorii Argeș Mall au venit cu elicopterul „în control”!

Exclusiv. Investitorii Argeș Mall au venit cu elicopterul „în control”!

Citiți și: Toată lumea vrea cea mai tare pizza din Pitești! Mega reducere, acum!

Pitești, 13 mai 2024

Într-o demonstrație spectaculoasă de fortă, investitorii și deținătoriii Prime Kapital au aterizat astăzi, cu câteva minute în urmă, cu elicopterul în parcarea Argeș Mall, marcând inaugurarea celei mai noi investiții pe segmentul de retail din oraș.

 

Citiți și: Tragedie lângă Argeș Mall! A ales să-și ia viața la 41 de ani!

Surse ePitești spun că, anterior, aceștia au fost la Alba Iulia.

 

După ce au coborât din aeronavă, afaceriștii s-au îndreptat spre centrul comercial.

 

Vă reamintim că valoarea proiectului depășește 100 de milioane de euro.

Acest mall a transformat Piteștiul într-un punct de reper pentru cumpărături și divertisment pentru majoritatea oamenilor din Argeș și județele învecinate.

Argeș Mall se întinde pe o suprafață construită de 77.000 metri pătrați și oferă 52.000 de metri pătrați de spațiu închiriabil.

Centrul comercial este dotat cu peste 2.000 de locuri de parcare, reflectând amploarea și capacitatea acestei noi structuri.

Evenimentul a subliniat nu doar importanța investiției, dar și rolul Prime Kapital ca lider în dezvoltarea de centre comerciale în regiune.

Compania, în colaborare cu partenerul său sud-african MAS RE, continuă să dezvolte active valoroase de retail, inclusiv Carolina Mall din Alba Iulia inaugurat anul trecut.

,,Delir” la Argeș Mall. Sute de oameni s-au strâns ,,ca la urs”

Inaugurarea nu include doar deschiderea mall-ului, ci și finalizarea unei pasarele vitale pentru oraș. Aceasta leagă cartierul Tudor Vladimirescu de Bulevardul Republicii.

Pasarelă are o lungime totală de 450 de metri și o suprafață de peste 4.000 de metri pătrați.

Argeș Mall, anunțul momentului: Mâine vine cel mai în vogă artist

Ea reprezintă o îmbunătățire majoră a infrastructurii locale și a fost construită cu un cost de aproximativ 8 milioane de euro.

„Pasarela va fi oferită autorităților locale pentru beneficiul comunității”, conform  Primăriei Pitești.

Exclusiv. Investitorii Argeș Mall au venit cu elicopterul „în control”!

Restaurantul-vedetă pe care-l caută toată lumea, acum și în Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

6 comentarii

 • lacraru gabtiela spune:

  Felicitari! Succes in afaceri!

 • Costy spune:

  8 milioane de euro investiți în noul mall 👊 tot aici se spune că sunt 52000mp de închiriat .
  Voi vă dați seama că ăștia în 16 luni își scot investiția în totalitate… simplu 52000mp de închiriat, înmulțit cu minim 10 euro lunar, rezultă un total de 520000 euro lunar…

 • George Pisleag spune:

  Da din ce am auzit eu astăzi a venit și ursul să își facă cumpărăturile de la Argeș Mall :))

 • Marius spune:

  Marele Argeș mall…nu am văzut în niciun supermarket,mall sau orice magazin atâta mizerie ca in acest mall căruia îi faceți atâta reclamă! La parter,în zona magazinelor,mizerie,hârtii aruncate pe jos,iar la etaj,în zona de food,e dezastru! Mesele foarte murdare,necurățate după clienți,nu ai unde să arunci resturile de mâncare/băuturi,pentru că sacii de gunoi din cutiile amenajate dau pe afară,suc și cafea vărsate pe jos,de ți se lipesc pantofii de mozaicul/gresia de pe jos… Corect,oamenii fac mizeria respectivă,dar personalul de la curățenie ce face? Sunt oameni angajați pentru a face curățenie,iar în cele aprox. 2 ore cât am stat în mall am văzut femei de servici care erau doar afară pe terasă la cafea și țigări (am stat aprox. 20 min. pe terasă,iar femeile de servici nu s-au mișcat de pe terasă,măcar să schimbe sacii de gunoi). Scrumierele pline,nu aveai unde să le golești,deoarece și cele 2 coșuri de pe terasă erau full… Deci,bani să iasă,condiții,curățenie…ZERO! Au clienți acum pentru că încă este o noutate pentru oraș,dar dacă merg pe aceeași linie,nu vor face treabă.

 • Dreptarian spune:

  Aveau autorizație de aterizare de la Autoritatea aeriană ?

 • Om normal spune:

  Tupeu la miliardarii de carton care aterizeaza cu elicopterul in oras.
  Am ajuns ca in tarile sud americane in care bogatasii zboara cu elicopterele ca sa nu stea in trafic cu poporul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90