Donaris 930 x 122

comerț ilegal

(VIDEO) RUȘINE! AȘA ”ACȚIONEAZĂ” POLIȚIA LOCALĂ

Rușine! Așa ”acționează” Poliția Locală. Ieri vă prezentam într-un articol nereguli grave ce se întâmplă pe Strada Mare din Pitești, sub ochii agenților de la Poliția Locală (despre ce este vorba, AICI).

Citiți și: SCANDAL ÎN GĂVANA

În urma articolului, un piteștean ne transmite pe e-mailul redacției un film realizat aseară, în jurul orei 20.00. Mai jos puteți vedea cum agenți din cadrul instituției menționate nu iau nicio măsură în privința comerțului ilegal ce se petrece în zona centrală a orașului. Mai mult, în prezența lor, doamna care și-a întins produsele pe jos chiar vinde jucării unor părinți.

”Au vorbit cu doamna care vindea, apoi cu un alt bărbat care cred că o însoțea. Nici măcar nu cred că le-au dat vreo amendă, și au plecat imediat, așa cum au venit.”, afirmă, revoltat, piteșteanul.

Citiți și: SCANDAL ÎN CARTIER

Cum este posibil așa ceva? Chiar așa se procedează în Pitești? Așa își face Poliția Locală treaba de fiecare dată? Domnule director Nicoale Valerică, ce să înțelegem? Că agenții Poliției Locale Pitești așa au fost învățați să ”acționeze” de către conducerea instituției?

Rușine! Vom reveni!

 

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066