Donaris 930 x 122

comerț ilegal

(VIDEO) RUȘINE! AȘA ”ACȚIONEAZĂ” POLIȚIA LOCALĂ

Rușine! Așa ”acționează” Poliția Locală. Ieri vă prezentam într-un articol nereguli grave care au loc pe Strada Mare din centrul Piteștiului, sub ochii agenților de la Poliția Locală (despre ce este vorba, AICI).

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

În urma articolului, un piteștean ne transmite pe e-mailul redacției un film realizat aseară, în jurul orei 20. Mai jos puteți vedea cum agenți de Poliție Locală nu iau nicio măsură în privința comerțului ilegal care se desfășoară în zona centrală a orașului. Mai mult, în prezența lor, doamna care și-a întins produsele pe jos chiar vinde jucării unor părinți!

”Au vorbit cu doamna care vindea, apoi cu un alt bărbat, care cred că o însoțea. Nu cred că le-au dat vreo amendă și au plecat imediat, așa cum au venit.”, afirmă, revoltat, piteșteanul.

Citiți și: Alertă într-un cartier piteștean! Cetățeni în pericol

Cum este posibil? Chiar așa se procedează în Pitești? Așa își face Poliția Locală treaba de fiecare dată? Domnule director Nicoale Valerică, ce să înțelegem? Că agenții Poliției Locale Pitești așa au fost învățați să ”acționeze” de către conducerea instituției? Rușine! Vom reveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90