SMART KIDS 930X122

danut dinu

Dănuț Dinu nu mai este consilier local

Dănuț Dinu își pierde calitatea de consilier local. Deocamdată!

Citiți și: Dinu revine în forță! Plângere penală pentru abuz în serviciu fostului prefect!

Ca urmare a unei decizii de ultimă oră a instanței, răspuns la recursul făcut de PMP și de către Instituția Prefectului, consilierul local Dănuț Dinu nu va mai putea participa la ședințele Consiliului Local Pitești – deocamdată.

Instanța a decis eliminarea SUSPENDĂRII ordinului prefectului de Argeș pentru încetarea calității de ales local pentru Dănuț Dinu, ales pe listele PMP, dar exclus din partid ulterior. Dănuț Dinu ne-a declarat că, în acest fel, se va da drumul judecății unei a doua spețe prin care acesta a cerut ANULAREA ordinului prefectului.

Citiți și: Pitești: Șocant! Consilierul local Dinu, sfâșiat de un câine în Lunca Argeșului

Până la judecarea celui de-al doilea proces, fiind întreruptă suspendarea, Dănuț Dinu consideră că nu va mai putea participa la ședințele Consiliului Local Pitești.

Voi aștepta motivarea privind suspendarea, să văd și eu ce scrie acolo. Oricum, probabil că acum se va judeca cu celeritate cauza privind anularea ordinului. Până atunci, însă, nu cred că voi mai putea participa la ședințe, deoarece încetarea suspendării înseamnă că, cel puțin pentru moment, nu mai sunt consilier local. Dacă la procesul cu anularea voi avea câștig de cauză, atunci voi fi repus în drepturi.„, ne-a declarat Dănuț Dinu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90