EcoMoto 930×122

director

SURSE: PMP ÎȘI PUNE DIRECTOR LA DSVSA ARGEȘ

Surse: PMP își pune director la DSVSA Argeș. Funcția de director adjunct al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Argeș ar putea fi ocupată de un profesionist din sistem cu susținere politică de la Partidul Mișcarea Populară.

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

Potrivit surselor noastre, președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf (foto principală), secretar de stat în Ministerul Economiei, și-ar dori ca postul să fie ocupat de Georgeta Cornelia Dinescu, din Pitești, în prezent consilier superior la DSVSA (foto interior).

Amintim că funcția a rămas vacantă după ce Sorin Sorescu (PNL) a urcat o treaptă în ierarhie și a fost numit director executiv ca urmare a pensionării lui Daniel Lupu la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an (AICI, subiectul pe larg). (Sursă foto Georgeta Cornelia Dinescu: Facebook) 

Citiți și: DSVSA: Se constată prezența gândacilor în cea mai mare piață din Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3