Donaris 930 x 122

consiliul judetean

Consiliul Județean Argeș angajează

Consiliul Județean Argeș angajează director!

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Consiliul Județean Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de conducere, vacante, de director din cadrul Unității de Asistență Medico – Socială Rucăr.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

Citiți și: Un director de la Drumuri și Poduri, prins cu șpaga în frigider!

10 mai 2022, ora 16.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;

23 mai 2022, ora 11.00: proba scrisă;

25 mai 2022: proba interviu.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare din municipiul Pitești, din Bd. Republicii nr. 71.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Doina Mocanu spune:

    Buna ziua am si eu nevoie de un loc de munca sunt pensionara de 2 ani am lucrat casier 18ani si administrator la Primaria Targoviste sunt licentiata in psihologie am 65ani si sunt foarte energica si autoritara nu stiu daca ma incadrez cerintelor d voastra astept un raspuns va multumesc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA