EcoMoto 930×122

dsvsa argeș

DSVSA: Se constată prezența gândacilor în cea mai mare piață din Pitești

DSVSA: Se constată prezența gândacilor în cea mai mare piață din Pitești

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

Pericol pentru sănătatea consumatorilor în Piața Ceair!

O persoană a sesizat D.S.V.S.A Argeș cu privire la faptul că în Piața Ceair colcăie gândacii pe carne!

Citiți și: Atenționare pentru toți argeșenii! Astăzi s-a anunțat

Reamintim că, în această perioadă, Piața Ceair este închisă pentru dezinsecție și dezinfecție.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în articolul publicat de ePitești, AICI: – Pitești. Se închide piața! –

În urma verificărilor, răspunsul autorităților cu privire la situația sesizată a fost afirmativ.

Persoanei i s-ar fi explicat faptul că problema nu se va rezolva nici după dezinsecție pe motiv că insectele s-ar afla în instalația electrică, acolo unde nu se poate da cu soluție.

Totuși, D.S.V.S.A va înainta către Salpitflor Green o solicitare de efectuare a unei noi acțiuni de dezinsecție la nivelul tuturor piețelor.

Iată răspunsul oficial:

DSVSA: Se constată prezența gândacilor în cea mai mare piață din Pitești

,,Referitor la sesizarea dumneavoastră înregistrată la DSVSA Argeș cu nr. 86/19.07.2023, cu privire la prezența insectelor (gândaci) în sectorul de comercializare carne și preparate din carne, din incinta Pieței Ceair, Str. Mihai Eminescu Nr. 1, vă informăm următoarele:

 – au fost verificați toți comercianții de carne și preparate din carne din Piața Ceair și în urma verificărilor se constată prezența insectelor (gândaci) la nivelul pavimentelor;

 – acțiunile de dezinsecție din acest sector sunt efectuate cu SC CORAL IMPEX SRL, ultima acțiune a fost efectuată la data de 14.06.2023;

 – SC CORAL IMPEX SRL efectuează acțiunile DDD la inițiativa și în urma solicitării administrației Pieței Ceair (deținătoarea spațiilor comerciale);

 – CSVSAO, Nr. 1 Ceair, din cadrul DSVSA Argeș va înainta către SC. SALPITFLOR GREEN SRL. (administrația pieței), o solicitare prin care să efectueze o nouă acțiune de dezinsecție la nivelul spațiilor de comercializare produselor alimentare.”, transmite D.S.V.S.A Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Geo spune:

    Coral Impex o căpușe a sistemului care sugerează bani publicitate banda rulanta. Abonați a contracte cu statul și ale căror servicii lasă de dorit.

  • Gabriel Nistor spune:

    Și la izvor pe Crinului (covrigărie,împinge tava) colcăie de gîndaci noaptea.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90