930×122 CAPRA 5

comert

Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

Ce s-a întâmplat cu cea mai mare piață din Pitești. Iată surpriza

Citiți și: Sancțiuni în Piața Ceair: Polițiștii locali i-au ,,ars” la buzunare pe șoferi

În weekend piteștenii care își făceau aprovizionarea în mod tradițional din piața Ceair au avut parte de o surpriză.

Unde au dispărut?

Sectorul în care se vindeau legume și zarzavaturi era…gol.

Citiți și: Ce vor găsi piteștenii într-o piață. Surpriză totală!

Nu doar marfa și vânzătorii lipseau, ci și tarabele!

La prima vedere cetățenii, induși în eroare de sumbra priveliște, au crezut că piața, cea mai mare și mai veche din municipiu, este în curs de desființare.

Iată surpriza

Ce se pregătește

Ce-i drept, cumpărătorii puteau căuta produsele agroalimentare în restul pieței, însă oferta, se-nțelege, era redusă.

Așa cum au început să circule discuții prin oraș.

Este vorba doar de o transformare radicală. Sectorul respectiv va fi modernizat și se va începe cu turnarea unui covor asfaltic.

De aceea a fost evacuat spațiul și au dispărut tarabele. Lucrările au demarat de astăzi și se vor executa cu rapiditate.

Eco moto 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Badea spune:

    daca tot spuneti ca modernizati atitea spatii , nu ar trebui sa faceti o parcare incapatoare la Zoo pitesti , acolo unde circulam cu copii in brate pe strada si incercind sa parcam masinile prin santurile murdare si periculoase de pe drumul spre Babana?
    Nu ar trebuii ca cineva sa observe multitudinea de copii , carucioare si masini care se inghesoaie pe aceast drum? haide sa filmam si aici duminica la amiaza
    sau nu da bine sa aratam si aceasta realitate , acum ca se apropie alegerile?
    Rusine ar trebui ca cineva sa se simta cu musca pe caciula!
    Sa lasam deoparte lauda de sine , sa ne concentram pe ceea ce este util in orasul nostru si nu doar in preajma alegerilor!

  • Mihaoli spune:

    am fost in audienta la consiliul local sa le zic sa faca curat in zona aceea pt ca vin mii de turisti in timpul verii ,ff multe autocare cu elevi.toti cand se dau jos din autocare vad dezastrul din Pitesti.nu au un cos de gunoi acolo .orasul asta e cu o suta de ani in urma altor orase.adevarul este ca in zona aceea este multa mizerie pt ca animalele care tranziteaza zona spre Babana arunca pungi de gunoaie din masini.

  • Gicu spune:

    În clădirea pieței la etaj a apărut sala de gimnastica. Au schimbat destinația!
    Pe ce bani , ce influente, mite?

  • Janet spune:

    In piata Ceair in zona aprozare sunt foarte deranjante umbrelele de culoarea ROȘIE.
    Nu vi se pare că prin lumina ce cade pe legume duce în eroare cumpărătorul?
    Mie mi s-a întâmplat să cumpăr anumite produse și acasă să constat că sunt de proasta calitate.

  • Un cetatean scarbit spune:

    Mizerabila piata de ,,tigari,tigari”ocupata de ani intregi de o hoarda de cetateni ,,bronzati” carora se pare ca nici o autoritate nu le cere socoteala.Arata mai rau ca orice piata de oras.Poate le faceti si astora niste tarabe confortabile,ca nu poti intra in piata de ei.

  • Dan spune:

    str.Paul Dicu , se vrea aranjata in primavara asta , sa fie frumoasa si curata ca vin alegerile si ii este jena cum arata , haideti va rog putin efort sa scapam de vegetatia aia care ne sufoca .

  • Dorobantu Ion spune:

    Daca tot modernizeaza piata Ceair ,sa repare macar un lift din cele 3 ca au trecut 6 luni de cind este defect. Degraba ai parcare la etaj daca nu ai lift.

  • Silvestru spune:

    Romii la.tot pasul vând țigari! toata lumea îi vede, tot orasul stie ca se vinde marfa de contrabanda dar nimeni nu face nimic! Oraș pierdut!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3