New Profesional Consult 930 x 122

piata

Noutate absolută în cea mai mare piață! Tot ce știați până acum puteți uita!

Noutate absolută în cea mai mare piață! Tot ce știați până acum puteți uita!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Municipalitatea anunță astăzi, 9 august, că s-a deschis sectorul de lactate/brânzeturi din piața centrală.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„Ne dorim ca majoritatea cetățenilor să își facă cumpărăturile din piețele agroalimentare, iar pentru că unul dintre segmentele principale ale pieței locale este sectorul de lactate/ brânzeturi, am modernizat acest sector în piața centrală, Piața Calea București (Ceair).

Vitrinele frigorifice vechi au fost înlocuite cu unele modern, care respectă condițiile sanitar veterinare, cu afișaj electronic al temperaturii, cu degivrare electrică, ventilatoare pentru consum redus de energie, blat de lucru și suprafață de expunere de inox.

Au fost înlocuite ușile de acces în sector, au fost desființate structurile metalice din interior și s-a efectuat o lucrare de reamplasare a cablurilor electrice.

Au fost montate corpuri de iluminat cu led și chiuvete de inox.

Susținem consumul produselor românești și ne bucură faptul că în piața centrală a municipiului Pitești, în sectorul de lactate/ brânzeturi, comercializează produse doar producători români autentici!”, este informarea transmisă de Compartimentul de comunicare al Primăriei.

Foto principal: Arhivă ePitești/ Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90