NOR CURIER 930X122

danut dinu

Dinu revine în forță! Plângere penală pentru abuz în serviciu fostului prefect!

Dinu revine în forță! Plângere penală pentru abuz în serviciu fostului prefect!

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Fostul polițist Dănuț Dinu a câștigat, după 13 luni și jumătate de mers prin instanțe, procesul cu Instituția Prefectului care emisese ordin pentru încetarea mandatului său de consilier al municipiului Pitești după ce partidul pentru care a candidat în 2020, PMP, îi retrăsese sprijinul politic.

Acum, magistrații au decis să respingă recursul principal al Instituției Prefectului ca fiind nefondat, dar și recursul incident al Partidului Mișcarea Populară ca fiind neavenit.

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

În consecință, Dănuț Dinu trebuie repus în drepturi și să își reia mandatul de consilier local al municipiului Pitești.

Dănuț Dinu nu se va opri aici, ci o va da în judecată pe Emilia Mateescu, cea care a semnat, în calitate de prefect din partea USR, ordinul de încetare a mandatului lui Dinu.

 

„Voi face plângere penală pentru abuz în serviciu fostului prefect Emilia Mateescu care a semnat contrar prevederilor legale, doar să nu îmi pot exercita mandatul. A semnat deși fusese notifcată!”, ne-a declarat Dănuț Dinu.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90