930 x122 grota rece

danut dinu

Dănuţ Dinu a câştigat procesul cu Poliţia – Secţia 1 Piteşti

Astăzi, instanţa s-a pronunţat în dosarul în care Dănuţ Dinu a solicitat anularea unei contravenţii (amenzi) primite din partea poliţiştilor de la Secţia 1 Piteşti.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

„Acum un an, Bulfeanu a făcut plângere la secţie şi m-am trezit, fără să fiu întrebat măcar, cu amendă pentru că aş fi fotografiat un buletin de vot. Am făcut contestaţie în instanţă şi am câştigat. Au dreptul să facă apel, dar nu mai au ce să facă, nu mai au nicio probă în plus – e absolut degeaba”, ne-a transmis Dănuţ Dinu cu acest prilej.

Fostul poliţist spune că reclamaţia a fost una neîntemeiată. „Nu a fost flagrant, nu nimic, doar că m-a reclamat Bulf că am pus pe un grup de Whatsapp o poză cu un buletin de vot. Putea să o facă oricine. Dacă spune legea că nu trebuie să fie fotografiată Madonna şi puneam eu pe un grup privat de Whatsapp o poză cu Madonna, însemna că i-am făcut eu poza?! Ei nu au avut, de fapt, nimic” – a continuat Dănuţ Dinu.

Citiți și: Se cere demisia șefului de la Poliția Locală Pitești! „- Da, mă interesează funcția!”

Dănuţ Dinu: „Am fost sancţionat în mod abuziv, fără să fiu întrebat, citat sau surprins. A fost netemeinic şi procesul verbal s-a anulat în instanţă”

 

 

 

Hotărârea, publicată azi

„Admite plângerea contravenţională. Dispune anularea procesului-verbal de contravenţie seria **** nr. ****** din data de 06.12.2020 emis de I.P.J. ARGEŞ, ca netemeinic. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Piteşti. Pronunţată astăzi, 14.01.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se precizează în Hotărârea dată azi la Judecătoria Piteşti.

Tot astăzi, Dănuţ Dinu a reacţionat pe pagina personală de Facebook în legătură cu angajările din Poliţie.

„Ceea ce se întâmplă azi în Poliție dar și în alte instituții ale statului este rodul nesimțirii in care ne scufundăm cu toții de aproape 30 de ani. Indivizi care nu își iubesc țara și neamul, nu respectă nicio conduită morală, lipsiți de etică profesională au ajuns prin nefericite modalități să îmbrace haina care trebuie să aplice LEGEA. Ăsta este rezultatul numirii unor miniștrii care nu au habar nici măcar care sunt gradele profesionale și care au mocirlit politic Ministerul prin numirea in pozitii de conducere a unor indivizi care nu au prins în viața lor un hot…”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90