SMART KIDS 930X122

danut dinu

Fost polițist, despre agentul care s-a împușcat în cap din cauza unei femei: Sunt siderat!

Au apărut o mulțime de reacții în mediul online în urma materialului despre tânărul agent de poliție care și-ar fi pus capăt zilele din cauza unei femei.

Citiți și: Uluitor! Tânărul care și-a omorât copilul, iar apoi și-a pus capăt zilelor, a lăsat un mesaj de adio

Multe dintre reacțiile oamenilor sunt batjocoritoare, iar acest lucru l-a făcut pe Dănuț Dinu, fost polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în prezent consilier local, să ia atitudine.

„Sunt siderat să citesc comentariile unora care își spun creștini și sunt în Postul Crăciunului! Vorbim de un copil care a cedat nervos, prins, probabil, între duritatea și cerințele vieții de agent de poliție și o dragoste neîmpărtășită sau trădată. Și-a luat viața și voi râdeți, vă bucurați sau înjurați? Aveți copii? Cum ar fi dacă părinții lui ar citi comentariile voastre dezumanizante?

Citiți și: Incident șocant într-un liceu! Un polițist a bătut un elev care s-a certat cu fiul său

A plătit cu viața slăbiciunea… Nu mai râdeți! Viața unui om se poate schimba într-o fracțiune de secundă. Sinucideri au fost, sunt și vor fi cât va fi lumea. Nu mai judecați! Dumnezeu să îl ierte”, este comentariul pe care fostul polițist Dănuț Dinu, consilier în cadrul Consiliului Local Pitești, l-a lăsat pe pagina ePitești.

Vă amintim că Marius, un tânăr agent de 21 de ani, s-ar fi sinucis după ce ar fi avut o decepție în dragoste. Bărbatul și-a tăiat venele și apoi s-a împușcat în cap. Subiectul pe larg, AICI.

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3