NOR CURIER 930X122

politist

Acesta este polițistul care s-a împușcat în cap din cauza unei femei

Update, 14 decembrie, ora 12:51

El este Marius, polițistul din Târgu Bujor, în vârstă de 21 de ani, care și-a pus capăt zilelor.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

Acesta și-a tăiat venele, apoi s-a împușcat cu pistolul din dotare.

Tânărul ar fi recurs la acest gest șocant din cauza unei decepții în dragoste, potrivit Antena 3.

Citiți și: Polițist, eroul unor părinți: Nu a stat pe gânduri și a făcut asta pentru copil

Știrea inițială, 13 decembrie, ora 22:00 – Gest șocant al unui polițist de 21 de ani! Si-a tăiat venele și s-a împușcat în cap!

Un agent de poliție din județul Galați s-a sinucis marți seara, potrivit Inspectoratului Județean. Tânărul și-a tăiat venele, apoi s-a împușcat în cap, potrivit Digi24.ro.

Polițistul avea 21 de ani și lucra în MAI de doar 9 luni, fiind angajat la Postul de Poliție din Cavadinești.

A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili modul în care s-a petrecut incidentul. Din primele informații, se pare că agentul se despărțise recent de iubita sa.

„La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, transmite IPJ Galați.

„Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului.

Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul.

Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția martie 2022.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident”, mai precizează sursa citată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • Simona Iordache spune:

    A trecut examenul medical psihologic. Doctorii care i-au pus stampila de apt pentru a fi politist trebuiesc dati afara. Oricum are moaca mai mult de bandit decat de politist. Cica astia ne apara, lasi care dau chix in viata de la primul hop. Halal politie !

  • Nelu Bognar spune:

    Stimată doamnă Simona Iordache sunteți în măsură să judecați pe cineva după felul în care arată??? Nu aveți de unde știi care au fost cauzele acestui gest la care a recurs acest tânăr,iar dacă a luat testul psihologic nu înseamnă că cei care au semnat și ștampila t sunt răspunzători pt ceea ce s-a întâmplat. Necazul apare instantaneu. Așa că ar trebui să vă abțineți de la să comentați ceea ce nu știți cu adevărat.

  • Cristina spune:

    Să te sinucizi din lipsă de maimuță , tre să fii cu pluta , la câtă ofertă e …!

  • Dana spune:

    Simona Iordache si Cristina, aveti copii? Va ganditi oare ca, intr-o buna zi, voravea o deceptie? Dar daca va seamana, probabil ca nu vor simti nimic cand vor fi parasiti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3