930 x122 grota rece

danut dinu

Dănuţ Dinu dă o replică „mortală” antivacciniştilor. A atras sute de reacţii la nivel naţional

Dănuţ Dinu citeşte presa naţională şi comentează articolele care îi suscită interesul. Recent, la una dintre postările care a stârnit controverse pe Facebook, fostul consilier local din Piteşti a lansat un comentariu care i-a pus pe antivaccinişti la zid.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

În contextul declaraţiilor medicului Beatrice Mahler, care a afirmat că „fără vaccin, omenirea ar fi arătat mult mai tristă„, Dănuţ Dinu a venit cu o contra-replică la comentariile critice ale cititorilor cu opinii antivacciniste.

„Sunt uimit să citesc comentariile unor oameni care abia scriu corect în limba română şi dădeau foaia goală la biologie sau chimie, dar contrazic o femeie cu 6 ani de medicină şi câţiva zeci de ani practician în domeniu. Pentru ei vaccinul nu e bun. Nu e problemă. Scuipaţi în continuare dacă vă taie pisica calea!”, a scris Dănuţ Dinu pe pagina de Facebook a DIGI 24 (foto).

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

 

 

Comentariul lui Dănuţ Dinu a atras sute de reacţii pozitive la nivel naţional, după cum se poate vedea.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Ionescu spune:

    Bravo, felicitări!!!

  • Marius spune:

    Marele critic și expert,unde era?! Vaccinează te tu băi ,ăsta!!!Unora chiar le place să fie liberi!!!

  • Andrei spune:

    Dănuțe dragă, votează o lege, o hotărâre să nu mai iasă din casă și să nu îi mai primească la serviciu pe nevaccinați.
    Suntem strânși uniți în jurul tău! (păstrând distanța regulamentară, purtând mască, vaccinați, proaspăt testați negativ)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3