930 x122 grota rece

danut dinu

Pitești: „Semaforul din Nord, o nenorocire! Lumea se pricepe la fotbal și circulație! Suntem varză!”

Pitești: „Semaforul din Nord, o nenorocire! Lumea se pricepe la fotbal și circulație! Suntem varză!”

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Dănuț Dinu – consilierul local din partea PMP, care de curând a câștigat procesul de excludere a sa din partid (subiectul pe larg, AICI – Dănuț Dinu: „Oficial, sunt din nou consilier local!”) susține faptul că semafoarele inteligente amplasate în intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Mircea Eliade, una dintre cele mai aglomerate intersecții din municipiul Pitești, au făcut ca intersecția să fie și mai aglomerată.

Imagini VIDEO filmate în această după-amiază:

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

 

„Semaforul de la Mol Nord este o nenorocire pentru trafic. Nu știu cui i-a venit ideea, dar trebuie revenit urgent la ce a fost.

Semaforul și polițistul aflat la dirijare înseamnă disciplina dar și timpi morți. E basic. Punem semafoare fără un studiu? Doar așa, de amorul artei???

Toata lumea se pricepe la fotbal și la circulație în țara asta. La toate ne pricepem. De asta suntem varză, ca și traficul în acea zonă.

Desființați acest semafor imediat!!!!”, declară Dănuț Dinu pentru ePitești.

De menționat este și faptul că Dănuț Dinu este fost polițist rutier.

Reamintim că, în urmă cu aproximativ o săptămână, în locul sensului giratoriu din intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Mircea Eliade s-au montat semafoare inteligente. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: S-a schimbat totul în cea mai aglomerată intersecție.

 

De asemenea, marți seara, au început și lucrările în această intersecție, lucrări de desființare a scuarului, pentru crearea unei benzi de circulație suplimentară. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Schimbări în trafic! Încep lucrările într-o intersecție

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

9 comentarii

  • Ionescu spune:

    E idea lui Gentea și a imbecililor din comisia de circulație…Atât îi duce capul.

  • Un cetatean spune:

    Mi se pare cam nesimtit comentariul acestui fost politist. E corect ca trebuie refacut urgent sensul giratoiu de dinainte, dar sa spuna ca „lumea” se pricepe la fotbal si circulatie mi se pare nesimtire. Pai ce, „lumea” a facut mizeria aia cu semafoarele, sau administratia din care cu onor face si el parte in calitate de consilier? Ii e jena sa spuna lucrurilor pe nume, ca de vina sunt cei din administratie? Si stiti ce este cel mai trist? Ca lumea din oras, aia adevarata, striga de cateva zile bune ca semafoarele sunt o tampenie, dar administratia n-o ia in seama.

  • Gigi spune:

    Are dreptate. Gentea face poze cu fotbalisti si manareste banii publici . Sa se faca presedinte la FC ARGES pe banii lui . Orasul e jale iar aia din comisie cu Gentea cu tot sunt praf.

  • Alina spune:

    Pai cum să nu pună „semafoare inteligente”, că trebuie să justifice banii luați pe proiecte europene!!!! Acum, că e mai rău față de cum era înainte, mai contează!?!?
    Sper sa rectifice „mizeria” asta , că e un coșmar, adăugat la cel din cartier, după „sistematizarea, fluidizarea” ,ziceti-i cum vreți, circulației prin sensuri unice!
    Așteptăm cu interes sa vedem cum vor funcționa semafoarele inteligente de la CNCD, și acolo este exact aceeași problemă pt cei care virează stânga.

  • Costel spune:

    Problema în intersecția aia era dimensiunea sensului giratoriu și forma acestuia. Vechiul giratoriu forța șoferii sa oprească chiar dacă nu era nevoie și apărea fenomenul de blocaj.

    Un sens giratoriu rotund și de dimensiuni puțin mai mari ( cât permite spațiul) ar fi rezolvat problema mult mai bine.
    Cu banii dați pe semaforul ala, puteau sa expropriere pe cel cu magazinul de pompe funebre și sa ia 10 metrii de la Magazinul Venus și făceau un giratoriu de toate zilele.

    Eu nu am văzut primăria sa cumpere un spațiu în federea optimizării traficului, ba mai mult da autorizații de construire de blocuei pana în strada, fără parcări sau cu acces de creează ambuteiaje. Sunt curios cum se va face accesul la blocul de se face peste drum de Jandarmerie. Sigur da acces sa se între și sa se iasă peste linia dubla continua sa fie numai accidente.

  • Geo spune:

    Gentea pune Piteștiul pe geantă ! Este mult mai slab ca primar decît Ionică ! La ce să ne așteptăm din partea celor de la partidul sărăciei durabile ( psd) ?!

  • Ionuț spune:

    Singura varianta sa decongestioneze circulația din cartierul nord este sa facă o variantă pe lângă pădure și unitățile militare de la cimitirul Gavana 3 pana în Gura Trivalii dar pun pariu ca nu-i duce capul la asa ceva !!!!

  • Gigi Petre spune:

    Nu-mi plac milițienii, dar de data acest individ se pare ca are dreptate cu privire la aceasta semaforizare realizata fără cap de către cei din administrația locala.
    În aceasta intersecție au mai fost semafoare în anii 1999-2000 , și au fost desființate după câteva luni ,deoarece aceasta intersecție nu se pretează la semaforizare.
    Prin aceasta asa zisa semaforizare inteligenta pentru fluidizarea traficului ,mai rău au aglomerat zona, poluarea a crescut la cote maxime și dacă mai era nevoie cei din administrația orașului își etalează din incompetenta în dezvoltarea durabila și eficienta a orașului nostru ,deși suntem în anul 2022 când alte orașe ne dau clasa în acest domeniu.
    Drept este ca cei din conducerea orasului se pare ca se pricep mai mult la fotbal decât la administrație locala…

  • Lica pu spune:

    Lumea chiar „se pricepe” la circulație! Alte sfaturi mai aveți ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90