930×122 CAPRA 5

consiliul local

Dănuț Dinu: „Oficial, sunt din nou consilier local!”

Instanța a decis azi anularea ordinului prefectului județului Argeș de încetare a mandatului de consilier local pentru Dănuț Dinu. Drept urmare, acesta revine în forul decizional al Piteștiului.

Citiți și: Discuții aprinse din cauza Poliției Locale Pitești! Ce s-a hotărât!

„Oficial, sunt din nou consilier local!”, ne-a declarat Dănuț Dinu.

În urmă cu puțin timp, Dinu a câștigat și procesul cu PMP, anulându-se, astfel, decizia de excludere a sa din partid (decizie care a dus la ordinul prefectului de încetare a mandatului, în conformitate cu legea privind aleșii locali care își pierd mandatul dacă pleacă sau sunt excluși din partidul pe listele căruia au candidat în alegerile locale).

Citiți și: Oficial: Piteștiul devine orașul Lidl! Urmează magazinul cu NR.7

Este, așadar, o chestiune de foarte scurt timp până când Dănuț Dinu își va relua locul în Consiliul Local al municipiului Pitești.

DECLARAȚIILE LUI DĂNUȚ DINU ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU EPITESTI.RO

„Am învins, oficial din nou consilier local, dar am un gust amar. Justiția a făcut dreptate pentru că nu a avut încotro, nu pentru că a dorit să o facă.

M-am lovit de un sistem care prin decizia de neînțeles a unui judecător de la Curtea de Apel a intrat cu bocancii peste politic. Vorbesc mai plastic să înțeleagă toată lumea.

Am stat suspendat 8 luni nejustificat, cetățenii care m-au votat nefiind reprezentați în Consiliu și creându-se disfuncționalități pentru că votul impar nu a existat…

Au refuzat să judece o speță simplă, o speță de anulare a unui ordin dat de un funcționar numit politic, un abuz. Un ordin care, potrivit legii în vigoare, nu trebuia dat.

Cui îi pasă că oamenii sunt nedreptățiți în țara asta?

Eu m-am luptat singur și am reușit într-un final. Dar nu mai am încredere. Lucrurile se vor îndrepta când nu vor mai fi judecători cărora nu le pasă”, a declarat Dănuț Dinu în exclusivitate pentru ePitești.ro.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3