930 x122 grota rece

a treia bandă de circulație

Pitești: Schimbări în trafic. Încep lucrările într-o intersecție

Din această seară, de la ora 21.00, încep lucrările la intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Mircea Eliade, pentru crearea unei benzi de circulație suplimentară, anunță Primăria Pitești.

Citiți și: Pitești. Trafic restricționat pe o stradă importantă și aglomerată din oraș!

Prin această schimbare se urmărește fluidizarea traficului în zonă.

Citiți și: Pitești. Șoferii tupeiști din Nord, „arși” de polițiștii locali!

Administrația Domeniului Public execută lucrări de desființare a scuarului din intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Mircea Eliade, pentru a crea a treia bandă de circulație în scopul fluidizării traficului din zonă.

Astfel, banda nou creată va asigura virarea autovehiculelor spre stânga, iar cele două benzi separate vor fi dedicate deplasării în direcția Bascov.

Lucrările demarează astăzi, 28.06.2022, la ora 21:00, în cadrul proiectului „Implementarea unui sistem de management integrat al traficului, sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public.”, transmite municipalitatea.

Sursă foto principal: Facebook Info Trafic Pitesti

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Degeaba vor face banda aia care permite accesul in Gavana. Daca se mentin semafoarele si nu se da prioritate urcarii in Gavana traficul tot bara la bara va fi, fiindca in loc sa lase masinile sa ajunga in cartier mai repede ca sa iasa din trafic ele vor fi tinute pe loc. Daca mai iei in calcul si ca pe o lungime de vreo 250 de metri sunt puse 3 semafoare (de la L-uri spre Gavana) va puteti inchipui cum se va circula. Sensul ala giratoriu de dinainte era cea mai buna solutie, chiar daca la orele de varf nici el nu facea fata suficient de bine. Daca ar vrea cu adevarat sa rezolve problema, desi este destul de costisitoare financiar (dar chiar ar merita banii) ar trebui facuta o subtraversare, un pasaj subteran care sa preia in flux continuu masinile de pe acea banda care se face acum si sa o scoata pe sub intersectie chiar in strada Mircea Eliade. Veti zice ca strada Mircea Eliade nu are trei benzi, deci e imposibil. Nu e adevarat, s-ar putea negocia cu cei de la Kaufland sa cedeze putin spatiu care tine de parcarea lor si s-ar rezolva totul. Problema e ca la noi administratia e prea proasta si nu gandeste pe termen lung, nu se gandesc decat la salarii, privilegii si imparteli de functii. Primarul asta este doar un incurca lume, e interesat doar sa cheltuie bugetul pe fotbal.

  • Marius spune:

    In România s-ar fluidiza traficul facă ar fi semnalizarea obligatorie. Nimeni nu semnalizează,stai ca prostu in intersecție și aștepți sa vezi unde vrea sa se ducă idiotul ca ii este greu sa semnalizeze. Asta se întâmpla și când era sensul giratoriu trebuia sa aștepți sa vezi dacă prostul face stânga spre gavana sau merge in fata

  • Un cetatean spune:

    @Marius – Pai gresesti, semnalizarea este obligatorie, exista prevazuta amenda daca nu semnalizezi cu 50 de metri inainte de schimbarea directiei de mers, doar ca la noi nu sunt politisti rutieri pe strada care sa amendeze pe cineva pentru asta. D-aia nu se respecta. Cred ca avem cei mai putini politisti rutieri pe strada din Europa si, chiar si cand din intamplare mai vezi cate unul, ala sta si se uita lung ca prostu’ si nu face nimic.

  • Cititor spune:

    De tot kktul faza asta!

  • Sorin spune:

    In sensul giratoriu se semnalizeaza si sa dai sensul circular si iesirea dar nu asta e problema ci la aia care vin cu viteza si trec chiar daca esti cu botul masinii in giratoriu

  • Dan spune:

    Primăria ca primăria,dar maeștri dr la adresa mai sunt cu ochii să-și umple buzunarele, gen Popescu ion

  • Ionescu spune:

    Romania este singura tara din UE unde gasesti sensul giratoriu ILEGAL, nicaieri ne exista sens giratoriu in 3 strazi este o logica unii intra mereu altii stau ,vezi exemplu real in Nord la Kauflend, cei dinspre centru urcau non stop in Gavana, pe partea cealalta coada era pana la Dedeman,rar cand cineva dinspre Gavana sa mearga spre Bascov sa maiscape si astia, in legislatia tarilor din vest nu permite sensul giratoriu in 3 strazi, ci cel putin in 4, aici tot semafoarele s cele mai eficiente pt fluidizarea traficului

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3