New Profesional Consult 930 x 122

bulevardul nicolae bălcescu

Pitești. Șoferii tupeiști din Nord, „arși” de polițiștii locali!

Zona L-urilor de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord este monitorizată îndeaproape de polițiștii locali piteșteni, asta după ce șoferii au dat în continuare dovadă de lipsă totală de respect față de investiția care a fost făcută aici, investiția care a costat municipalitatea aproximativ 100 000 de euro.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Reamintim că, în primăvara anului 2019, Primăria Pitești a decis să aloce această sumă din bugetul local pentru reconfigurarea zonei carosabile și pietonale în vecinătatea blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord, totul fiind menit să fluidizeze traficul rutier, extrem de aglomerat la orele de vârf. Subiectul pe larg, AICI: Apare o nouă bandă de circulație în Pitești.

Șoferii însă continuă să parcheze după bunul plac în această zonă, lăsându-și mașinile pe prima bandă de circulație, bandă creată pentru bunul mers al traficului.

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Până la această oră, trei șoferi au fost amendați pentru oprire neregulamentară de către polițiștii locali. Aceștia au fost sancționați cu amendă în valoare de 290 lei, plus 2 puncte penalizare. Astfel de acțiuni vor continua, iar șoferii indisciplinați vor fi sancționați, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

ePitești.ro a atras atenția în nenumărate rânduri asupra acestei situații, cel mai recent articol pe această temă fiind publicat în urmă cu aproximativ o săptămână. Subiectul pe larg, AICI –  Cum să îți bați joc de peste 100 de mii €!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90