930×122 POSADA 5

bulevardul nicolae bălcescu

Pitești. Cum să îți bați joc de peste 100 de mii €!

Șmecherii nu se lasă de obiceiurile proaste și continuă să parcheze după propriile reguli.

Citiți și: Pitești. E arhiplin! „Lovitura” dată de Primărie cu locul de joacă din Nord!

În zona L-urilor de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord, mai exact în fața blocului L6, mașinile continuă să fie lăsate pe prima bandă de circulație.

Citiți și: Pitești. Accident în Nord! O mașină și o motocicletă, implicate

Problema persistă de ani de zile, șoferii tupeiști continuănd să parcheze după bunul plac.

Mai multe subiecte pe această temă, AICI:

Foto: Trei benzi, degeaba. Șmecherii parchează cum vor 

7 dintr-o lovitură. Amenzi pentru opriri după legea junglei, în Nord și Găvana 

Video: Pitești – Nord, zona în care fiecare parchează-n legea lui 

Reamintim că, în primăvara anului 2019, Primăria Pitești a decis să aloce peste 546.000 de lei (aproximativ 109 000 de euro) din bugetul local pentru reconfigurarea zonei carosabile și pietonale în vecinătatea blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord, totul fiind menit să fluidizeze traficul rutier, extrem de aglomerat la orele de vârf. Subiectul pe larg, AICI: Apare o nouă bandă de circulație în Pitești.

Având în vedere situația de față, putem spune că investiția a fost degeaba, deoarece conducătorii auto își bat pur și simplu joc de peste 100 de mii de euro, ignorând marcajele rutiere și orice regulă a bunului simț.

Bineînțeles, înțelegem și faptul că în zona respectivă parcările nu sunt numeroase. Însă, asta nu înseamnă că fiecare parchează „la mișto”, blocând efectiv o bandă creată pentru bunul mers al traficului.

Atragem atenția pe această cale, a „n”-a oară, Poliției Rutiere Argeș și Poliției Locale Pitești, că orașul nu trebuie să fie transformat într-un „sat fără câini”, cum se spune, și LEGEA trebuie APLICATĂ!

Degeaba Primăria Pitești investește, dacă o face fără folos!

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Geon spune:

    Articolul pune problema greșit. Nu toți angajații din PLP și PR știu semnificația semnului rutier. Ei patrulează zilnic, dar în necunoștință nu se autosesizează, nu știu ce articol este încălcat, nu știu la ce articol să încadreze, nu mai au formular autocopiativ, nu au pix, nu au echipament, nu au salarii, nu au… ochi să vadă. Șoferii vor să cotizeze la bugetul local cu o amendă, dar nu este nimeni să le completeze formularul.

  • Daniel spune:

    Reușiți ceva dacă publicați? Nu vi se oferă posibilitatea să publicați știri cu măsuri luate, amenzi încasate, salarii justificate, cetățeni mulțumiți, scrieți și vă indignați gratuit.

570 X 90 CUMPANA 3