NOR CURIER 930X122

amenzi

FOTO: TREI BENZI, DEGEABA. ȘMECHERII PARCHEAZĂ CUM VOR

Pentru unii șoferi piteșteni, regulile de staționare sau parcare sunt prea subtile.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Proaspăt vopsite, marcajele de pe strada Nicolae Bălcescu din Găvana par de neînțeles, dacă ne luăm după mașinile lăsate constant pe ceea ce ar trebui să fie prima bandă de circulație.

Poliția Locală Pitești a aplicat joi după-amiază trei amenzi conducătorilor auto care au ignorat interdicția rutieră.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„Mașinile au fost oprite în loc nepermis, pe o bandă de circulatie, deși marcajul indica parcarea/staționarea interzise, îngreunând astfel circulația autovehiculelor în zona respectivă. Sancțiunie aplicate au constat în câte 290 de lei și două puncte de penalizare. Acțiunile de acest gen desfășurate de polițiștii locali vor continua, pentru că toți conducătorii auto trebuie să dea dovadă de bun simț și să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic”, a declarat, pentru ePitești.ro, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu (foto 3).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3