930×122 CAPRA 5

bulevardul nicolae bălcescu

SCHIMBARE RUTIERĂ PE BULEVARDUL BĂLCESCU

Luni, 17 februarie 2020, vor începe lucrările pentru reconfigurarea părții carosabile și pietonale în zona blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din nordul Piteștiului.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Informația ne este furnizată de Primăria Pitești, care precizează că lucrările se vor desfășura pe o suprafață de 1.200 de mp.

Potrivit sursei citate, lucrările vor consta în:

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

-reconfigurare a ariei carosabile şi pietonale în zona blocului L6 prin amenajarea unei a treia benzi de circulaţie, “care va contribui la fluidizarea traficului prin reducerea timpilor de staţionare şi creşterea vitezei de deplasare a autovehiculelor”;

-extindere parcare pe o suprafaţă de 650 de mp;

-amenajare trotuar pe o suprafaţă de 326 de mp, în spatele căruia se va replanta gard viu pe o lungime de 139 de metri liniari;

-reamenajare zonă verde pe o suprafaţă de 91 de mp.

„Vom avea două benzi fluente de circulație în nodul bulevardul Nicolae Bălcescu cu strada Calea Bascovului și o bandă de decelerare stânga, venind dinspre Bascov către Calea Bascovului”, precizează conducerea Primăriei.

Primăria mai informează că investiția depășește 451.000 de lei și că lucrările vor fi executate în termen de două luni de SC Comesad Drumuri SA.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3