Donaris 930 x 122

bulevardul nicolae bălcescu

SCHIMBARE RUTIERĂ PE BULEVARDUL BĂLCESCU

Luni, 17 februarie 2020, vor începe lucrările pentru reconfigurarea părții carosabile și pietonale în zona blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din nordul Piteștiului.

Citiți și: Altă angajare la Primăria Pitești. Salariul începe de la 3.200 lei

Informația ne este furnizată de Primăria Pitești, care precizează că lucrările se vor desfășura pe o suprafață de 1.200 de mp.

Potrivit sursei citate, lucrările vor consta în:

Citiți și: Primăria, poziție tranșantă față de educatoarea bătăușă!

-reconfigurare a ariei carosabile şi pietonale în zona blocului L6 prin amenajarea unei a treia benzi de circulaţie, “care va contribui la fluidizarea traficului prin reducerea timpilor de staţionare şi creşterea vitezei de deplasare a autovehiculelor”;

-extindere parcare pe o suprafaţă de 650 de mp;

-amenajare trotuar pe o suprafaţă de 326 de mp, în spatele căruia se va replanta gard viu pe o lungime de 139 de metri liniari;

-reamenajare zonă verde pe o suprafaţă de 91 de mp.

„Vom avea două benzi fluente de circulație în nodul bulevardul Nicolae Bălcescu cu strada Calea Bascovului și o bandă de decelerare stânga, venind dinspre Bascov către Calea Bascovului”, precizează conducerea Primăriei.

Primăria mai informează că investiția depășește 451.000 de lei și că lucrările vor fi executate în termen de două luni de SC Comesad Drumuri SA.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570×90 MAIA