930×122 CAPRA 5

bulevardul nicolae bălcescu

Pitești. S-a decis! Ce se întâmplă cu traficul „sufocat” din Nord

Update, 28 septembrie ora 16:07

Citiți și: Decizie nemaiîntâlnită! Ce se întâmplă la Lidl, în Pitești

Propunerea privind aplicarea unui marcaj hașurat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la intersecția cu aleea carosabilă dintre blocurile L2 și L3, a primit aviz negativ din partea Comisiei de Circulație.

Știrea inițială, 26 septembrie, ora 14:54 – Pitești. Schimbare în Nord. Ce se propune pentru fluidizarea traficului infernal

Citiți și: O nouă măsură în traficul din Pitești. A fost decisă de Comisia de circulație

Miercuri, 28 septembrie, va avea loc o nouă ședință a Comisiei de Circulație Pitești.

Printre cele 23 de puncte aflate pe ordinea de zi se regăsește și o propunere care vizează circulația de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Concret, în cadrul ședinței comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale se propune aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul bulevardului Nicolae Bălcescu, la intersecția cu aleea carosabilă dintre blocurile L2 și L3.

Această schimbare în trafic este menită să fluidizeze circulația din zonă, deoarece la semaforul de la strada Mircea Eliade se formează o adevărată coadă de autovehicule care blochează intersecția mai sus menționată. 

Propunerea se află la punctul 9 pe ordinea de zi.

Comisia de Circulaţie are următoarea componenţă:

-GENTEA CRISTIAN -Primarul Municipiului Pitești

-APOSTOLICEANU SORIN -Consilier local

-COTEȚ MIHAI -Consilier local

-DUMITRAȘCU MARIA-CĂTĂLINA -Consilier local

-IRIMIA TIBERIU-GABRIEL -Consilier local

-TOFAN GELU -Consilier local

-ȘERBĂNOIU RĂZVAN IONUȚ -Consilier local

-CHIVU VIRGIL-DUMITRU -Consilier local

-GHERASE IONUȚ -Consilier local

-MIHĂILESCU MIHAI-IOAN -Consilier local

-NEDELCU DARIUS-SEBASTIAN -Consilier local

-PLECANCIUC FLORIN -Consilier local

-COMAN SORINA-MARILENA -Consilier local

-CHIRIȚĂ IULIAN -Director Executiv DT – Primăria Municipiului Pitești

-GHIȚĂ VICTOR CĂTĂLIN -Arhitect Șef – Primăria Municipiului Pitești

-FOAMETE MIHAI -Șef Serviciu Juridic – Primăria Municipiului Pitești

-IORDACHE RĂDUCU -IPJ Argeș – Serviciul Rutier

-FLOREA OCTAVIAN SORIN -Poliția Municipiului Pitești – Biroul Rutier

-MURARIU DANIEL -Poliția Locală Pitești

-RĂDULESCU ANA LIVIA -Director Administrația Domeniului Public Pitești

-ZAHARIA GHEORGHE -Serviciul Public de Exploatarea Patrimoniului

-ROTARU MANUEL -Director General al SC Publitrans 2000 SA;

-HOREBOIU FLORIN -Comandantul Detașamentului de Pompieri Pitești;

-BESNA LAVINIA -Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic

-HRISTOFOR MARIN -Secretarul Asociației Taximetriștilor Argeș;

-BRATU CĂLIN ANDREI -Președinte Asociația Sportivă BHealthy.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

14 comentarii

  • Un pitestean spune:

    Ai nostri nu stiu altceva in afara de semafor si sens giratoriu !!!
    Pune sens, demoleaza. Pune semafor, dai cu galben.

    Nu au auzit de pasaje supra/subteran, mai ales ca raman si bani de …..

    @ Toata flota( 27 persoane ) care participa la sedinta iau si bani ca participa NU ? ca doar o fac in timpul serviciului !!!

  • Ionuț spune:

    Bine că țin cont de sugestiile făcute și le pun în practică. Același tip de marcaj hașurat este necesar și la intersecția cu Alea Spitalului deoarece traficul spre centru de multe ori blochează accesul chiar dacă este verde.

  • Nita spune:

    Au facut un haos in trafic cu atatea semafoare.In zilele libere stam ca prostii la semafoare si intersectia goala.Nu mi vine sa cred ce le a debitat capetele lor fara creier.

  • Ursu spune:

    Demolati blocurile,si asa nu mai este alee pietonala in zona,chiar municipalitatea nu e capabila sa gaseasca alternative!?,acolo sant semafoare si din 20 in 20 m (inclusul cele cu intersectia cu spitalu judetean) la cele 3 semafoare pietonale din zona chiar nu pot fi eliminate prin inlocuire cu pasarele pietonale!?? presupun ca pasajele sant prea costisitoare si nu ai spatiu de iesire, dar 3 pasarele pietonale, pt cele 3 semafoare doar pt pietoni nu ar costa mult in zona ,,L”urilor, la Argintex, la sptiile comerciale L uri si la statiile autobuze spre oras,capat sud L uri, In occident in marile orase nu exista semafoare pietonale, cu exeptia celor de la intersectii, sant fie pasaje subterane,fie pasarele pietonale, ceea ce este in prezent in zona L uriloe este o țiganie ce face traficul auto imposibil mai ales la orele de vârf pasarelele pietonalw sant eficiente,estetice.,utile, si nu inghit multi bani,tre sa fii putin goxpodar dom primar!

  • Cris spune:

    Si la ce dracu ajuta ba sa vopsesti asfaltul ?Dar solutiile tehnice s-au analizat si v-au dat cu virgula ?Nu va mai ajung banii de furat daca investiti prea mult pt prostii de pitesteni,asa-i ?
    Orice tara ,cat ar fi de corupta si tot se gandea antai cum sa mai scape de masini din trafic.Pai sa dau cateva exmple;din cauza insecuritatii si inexistentei serv sociale si de transport in tara asta de rahat(tot ministru PSD,FiRea,nu ?) ,oamenii dau fuga toti odata sa-si ia copii de la scoli.Ori ca lucreaza de acasa ori ca sunt bugetari si asta nu e o pbl ca oricum pleaca cand vor si mai revin daca vor.Cine sa-i controleze ?Sefii carora le duc plocoane si pe care-i invita mereu acasa la gratare,ca sa-si plateasca cumva birul ?Apoi mai verificati si voi ce bani au astia de stau mereu in trafic (de unde dracu au pt benzina la preturile astea,ca nu apar pe nicaieri ca angajati) …Mai verificati si voi pe bune in trafic un ITP,ceva(nu doar stampila ci si cu aparatul ,ca nu mai putem dracu respira).Mai verificati si RCAurile…Apoi ,daca tot platiti niste agenti ,sa nu mai stea pititi la umbra ,la curve si cafele…Sa verifice traficul!!Ca sunt destui care nu semnalizeaza ori au masinile ca de raliu(nu te auzi om cu om cand trec pe langa tine si pana nu se indeparteaza).Sa nu mai vb de aia analfabeti dar cu permis, cica luat pe bune…stiti voi ce zic dar cica sa nu te exprimi ca faci discriminare.Suficient sa-i dai sa citeasca numele agentui de pe ecuson !Ce dracu ba vreti sa ne transformam intr-o tara de cretini si voi ca sefii lor sa fiti ai mai cretini din toti ?
    Auzi,gata solutia,vopsim asfaltul…

  • Rodica spune:

    Dl Primar , ar trebui sa mobilizeze mai bine circulația la Pod , dimineața polițiștii comunitari se urca in mașina și dau bir cu fugiții când e traficul mai mare 🙈, la ce minți luminate fac parte din Comisia de circulație nu ma mira nimic !

  • Valcea iulian spune:

    Bună seara!
    Nu avem decât 1 șansă un 2024!
    Ne am saturat de acești …. care ne … și fac wc 500 mii,granit și etc
    Centura este zob,drumurile din oraș sunt pline de denivelări,semafoare,canale neconforme,gropi.
    Ei pe unde circula,scuze au șoferi și mașini de serviciu și nu ii interesează.le reparar pe banii cetățenilor.
    Oare ne vor mai pacali in 2024 oameni buni!

  • Tralamu spune:

    Numai … in primaria asta si cu 100 de consilieri mai … ca toti, copii oamenilor influenti din zona unii iar altii politic.
    Sa ne spuneti si noua care e marcajul totusi din dreptul intrarii la Argintex, ca ati sters si pictat pe jos de 3 ori, nu mai stim.care e cel corect si cum sa circulam, asteptati vreun incident cu victime decedate ca sa va decideti?
    La …. sa va vedem pe toti in frunte cu ….le alea batrane de la urbanism

  • Popescu Greta spune:

    Locatarii din zona bloculurilor B2 si L-uri nu mai au cum sa iasa cu masinile spre oras. Desfiintarea giratoriului de la Kaufland ne obliga sa alegem variante la limita sau chiar in afara regulilor de circulatie. Ar mai fi si varianta „plimbarilor” pana la urmatoarea intersectie cu giratoriu… In toate cazurile supraaglomerand circulatia in zona, in loc sa putem folosi centura de pe Calea Bascovului.

  • Bogdan spune:

    Militienii comunitari sa dirijeze traficul!!! Cand te angajezi cu spaga si relatii si te tine sefu’ chiar daca esti praf. Robi din las fierbinti e cu mult mai politist decat politistii locali.

  • Iulian spune:

    Când era sens giratoriu traficul era foarte fluent 8n toate direcțiile asa ca…

  • Sorin spune:

    A ti vorbit si de semaforul care nu merge de o saptamana jumate de la carrefur metro ca poate l reglati un pic sau daca nu montati pe asfalt dungi de incetinire ca ai nostri nu stiu ca trecerea prin intersectia nesemaforizata nu se face cu 130 la ora sau asteptati un accident sa moara careva

  • Anonim spune:

    Nenea Gentea , ai luat în calcul să nu mai candidezi la următoarele alegeri ? Este mult prea mare pălăria pentru capul dumitale !

  • Dan spune:

    Fluidizati traficul din zona Podul Viilor…..e din ce în ce mai sufocant……

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90