930×122 CAPRA 5

bulevardul nicolae bălcescu

Pitești. Oficial: Se fac McDonald’s și Kaufland în Nord!

Update, 29 septembrie, ora 16:36

Planul Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent proiectului complexului comercial din Nord, acolo unde vor funcționa în viitor un McDonald’s, un Kaufland și un magazin Leroy Merlin, a trecut de votul Consiliului Local Pitești.

Citiți și: McDonald’s a făcut anunțul trist. Lovitură pentru clienții fast-food-ului

Deși nu au existat voturi împotrivă, au existat abțineri din partea consilierilor locali PNL  – Sorin Apostoliceanu, Mihai Coteț și Răzvan Șerbănoiu.

Aceștia sunt de părere că ideal ar fi ca astfel de complexe comerciale să se construiască în afara orașului.

Citiți și: Pitești. EXCLUSIV: Imaginile nemaivăzute, din Cer, cu noul mega Complex Comercial

Știrea inițială, 26 septembrie, ora 12:00 – Decizii cu privire la mega complexul comercial din Nord

Se iau noi decizii cu privire la proiectul privind complexul comercial din Nord, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, acolo unde în viitor vor funcționa un McDonald’s, un Kaufland și un magazin Leroy Merlin.

Consiliul Local Pitești va vota în ședința din această lună, care va avea loc joi, 29 septembrie, aprobarea Planului Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent acestui proiect.

Conform documentației, complexul comercial va fi compus din 5 clădiri cu regim de înălțime parter înalt sau P+1E, plus construcții anexe și amenajări exterioare în incintă.

De asemenea, va avea accese rutiere, pietonale și racorduri la drumurile publice.

Complexul comercial își va desfășura activitatea pe o suprafață totală de 60.917m.p. Accesul la teren se face din bulevardul Nicolae Bălcescu.

Perioada de valabilitate a documentației este de cinci ani de la data aprobării.

Ultimul aviz a fost dat dezvoltatorilor proiectului de către Comisia de Circulație care a avizat solicitarea privind amenajarea unui sens giratoriu la accesul în complexul comercial de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Subiectul pe larg, AICI – S-a dat undă verde pentru dezvoltatorii complexului comercial din Nord – McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin

Reamintim că, ePitesti a scris în exclusivitate la începutul lunii octombrie a anului trecut că aici, printre altele, se va construi un nou Kaufland, un magazin de bricolaj al companiei Leroy Merlin, un magazin de electronice, galerii comerciale, un restaurant de tip Drive.

Subiectul pe larg, AICI – Exclusiv: Un mega complex în Pitești. Hipermarket, galerii, drive și electronice

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Gentea , repară dracu străzile , gurile de canal , nu mai cheltuii banii pe idioțenii ! De cînd ești primar ai trecut pe stada Eremia Grigorescu să vezi cum faci slalom printre gurile de canal ? Ești un incompetent !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90