NOR CURIER 930X122

hipermarket

Exclusiv: Un nou mega complex în Piteşti. Hipermarket, galerii, drive şi electronice

Exclusiv: Un nou mega complex în Piteşti. Hipermarket, galerii, drive şi electronice.

Citiți și: Exclusiv. Mutare surpriză: Pleacă Zara din Centru? Care ar fi destinația

Planul de construire a complexului comercial este pe o suprafaţă totală de peste 30.000 de metri pătraţi, incluzând cinci spaţii comerciale separate, parcare şi spaţii auxiliare.

 

Citiți și: Pitești, în topul mall-urilor din România

 

Ca amplasare, este pe bld. Nicolae Bălcescu, aproape de sediul Lisa Draxlmaier şi vis-a-vis de zona BIG.

 

 

Din primele informaţii, aici va fi un nou Kaufland (5.655 mp), un magazin de bricolaj al companiei Leroy Merlin (9.000 mp), un magazin de electronice (3.015 mp), galerii comerciale (pe o suprafaţă de 4.417 mp – haine, încălţăminte, jucării, diverse) şi un restaurant de tip Drive (250 mp).

 

 

Momentan nu a fost anunţată compania dezvoltatoare, însă este cu siguranţă un nume important din domeniul mall-urilor şi marilor complexe comerciale.

Acesta este cel de al doilea mare proiect de anvergură din Piteşti, după mall-ul din Tudor Vladimirescu („Argeş Mall”) unde au apărut mai multe probleme şi lucrările întârzie, printre altele, din cauza avizelor necesare de la Mediu (detalii, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

  • Maria spune:

    Foarte bine

  • hdhdh spune:

    salariu minim de 1300 de lei si astia fac mall uri si magazine , spitalul judetean e vai de capul lui , traiasca pesedeaua

  • abc spune:

    Chiar ca e foarte bine, Maria! Cu cat mai multe rahaturi d-astea care se concureaza unele pe altele, cu atat vor scadea preturile pana cand vor incepe sa dea faliment… E drept ca era mai bun un spital, dar nu poti sa le ceri „investitorilor privati” sa fie preocupati de altceva decat de profitul rapid (desi sunt idioti, fiindca un spital modern, fie el si privat, cu preturi rezonabile, ar fi o afacere mult mai stabila si de lunga durata…). Adevaratii vinovati sunt astia din administratia locala care permit asemenea lucruri si care nu au nimic in cap…

  • Dinu Ana spune:

    Adevarul este ca, nici nu aveam multe supermarket-uri🤦‍♀️de acesta aveam noi nevoie acum🤦‍♀️ Țară arde si baba se piaptănă!

  • Cris spune:

    Nu zic că e rău dar și în Sănătate se putea investi.Un complex modern cu tot ce trebuie :salvare,urgente,parcare adevărată ,etc.Măcar era nou și deci lipsit de bacterii și sigur nu risca sa ia foc.In afara de Muntenia Hospital nu avem nimic cat de cat.Sa fi fost și cu internare la preturi rezonabile căci în contextul asta Covid nu mai ai unde sa duci pe cineva fără risc de contagiune.Si oricum externează bolnavii de alte boli să facă paturi ATI pt scepticii nevaccinați care nu ar merita nici o aspirina.. Am mai avea și locuri de munca in domeniu că pesedeii știu numai șpăgi și să scoată pe banda rulanta anual noi cadre(asistenți) dar locuri de munca ,zero.Dupa ce nu sunt in stare să facă ei nimic nici nu încurajează așa ceva(anulari de taxe și impozite pe X ani,etc).Astea medicale unde o sa le facem ,la 30 km de oraș sa nu poți merge in vizită și să moară pacientul in salvare până ajunge acolo ?

  • Oprea Ioana spune:

    Nici un drum de 5 km nu su t în stare, drumul Costești spre Suseni, dacă vrei sa te duci la micul spital din Costești rupi mașina în doua, drum neasfaltat de ani de zile, cică sau papat banii, este drum asfaltat în acte, jumătate este asfaltat de primăria din Suseni, restul, dreptul primarului din Costești la revedere, banii sau dus…. Știm noi unde…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90