NOR CURIER 930X122

centru

Exclusiv. Mutare surpriză: Pleacă Zara din Centru? Care ar fi destinația

Exclusiv. Mutare surpriză: Pleacă Zara din Centru? Care ar fi destinația

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Pitești, ianuarie 2024

O veste neașteptată zguduie scena comercială din Pitești: magazinul Zara, un reper de ani de zile în centrul orașului, ar putea părăsi locația sa istorică pentru a se reloca în noul mall din cartierul Tudor Vladimirescu.

Deși informațiile nu au fost deocamdată confirmate oficial, speculațiile au început să circule în oraș, stârnind curiozitate și întrebări.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Noul centru comercial

Situat în cartierul Tudor Vladimirescu, noul mall se apropie de finalizare, urmând să-și deschidă porțile la sfârșitul lunii aprilie 2024.

Cu o suprafață închiriabilă impresionantă de peste 50.000 de metri pătrați, centrul promite să devină un nou pol de atracție pentru branduri de prestigiu și cumpărători.

Pasarelă auto-pietonală

Un alt proiect major, pasarela auto-pietonală construită de Prime Kapital, este pe cale să fie finalizată în februarie 2024.

Aceasta va îmbunătăți accesibilitatea între cartierul Tudor Vladimirescu și restul orașului, oferind o soluție la problemele de trafic și securitate la traversarea căii ferate.

Pasarela va fi transferată în domeniul public al municipiului Pitești odată cu inaugurarea mall-ului pe 25 aprilie.

Istoria magazinului Zara

Magazinul Zara din centrul orașului, situat într-o clădire istorică de peste un secol, a fost primul magazin Zara deschis în Pitești.

Clădirea, fostă proprietate a familiei Forstiropol și ulterior administrată de stat, este deținută din 1994 de o companie privată. Clădirea a găzduit mult timp renumitul restaurant Argeș.

Concluzie

Așa cum am precizat anterior, informațiile oficiale încă nu au fost făcute publice.

Însă noi vom furniza cele mai exacte date despre această potențială mutare de îndată ce vor fi disponibile.

Piteștenii și nu numai merită să fie la curent cu cele mai noi dezvoltări în acest caz, și noi, ca sursă de știri, vom fi pregătiți să aducem aceste detalii în atenția publicului imediat ce vor fi confirmate oficial.

Exclusiv. Mutare surpriză: Pleacă Zara din Centru? Care ar fi destinația

Foto: Magazin Zara Centru, Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90