930×122 CAPRA 5

argeș mall

Mall-ul din Tudor Vladimirescu – Piteşti trăieşte o mare umilinţă. Un proiect care a debutat după, la Ploieşti, e deja gata

Mall-ul din Tudor Vladimirescu – Piteşti, denumit Argeş Mall, trăieşte o mare umilinţă. Un proiect similar început la Ploieşti e deja gata.

Citiți și: Exclusiv! Primele imagini cu pasarela care leagă Argeș Mall de restul orașului

Anunţat (încă din 2018) drept cel mai mare proiect comercial din municipiu, mega complexul Argeş Mall din cartierul Tudor Vladimirescu s-a blocat din cauza birocraţiei, ne-au dezvăluit surse din Primărie.

Vestea realmente şocantă pentru toţi cei interesaţi de acest Mall este că, la mai bine de un an de la solicitarea unor avize, dezvoltatorul Prime Kapital a rămas în aceeaşi fază în care umblă după hârtii la Agenţia de Mediu.

Citiți și: Exclusiv. Restaurantul care este full non stop se deschide și în Argeș Mall

Vă reamintim că, în luna februarie a acestui an, Prime Kapital a ameninţat cu retragerea, după ce s-a confruntat cu o serie de probleme la comisia de Urbanism. La acel moment, primarul Cristian Gentea a reacţionat puternic într-o conferinţă de presă, anunţând demiterea persoanelor incompetente (detalii, AICI).

Între timp, proiectul Argeş Mall a mai „trăit” o umilinţă: la Ploieşti, un complex similar anunţat de Prime Kapital după cel de la noi din municipiu, este deja gata şi ar urma să fie deschis clienţilor până la sfârşitul acesui an.

Mall-ul din Tudor Vladimirescu – Piteşti ar trebui să fie deschis în anul 2023, însă în acest moment este mult spus şi dacă va mai fi cândva gata.

De altfel, aceleaşi surse din Primărie ne-au mărturisit că birocraţia aduce „moartea pasiunii” pentru oricine face sau şi-ar dori să se mai apuce de aşa ceva.

Nu trebuie atunci să ne mire de ce lipsesc nume mari din Piteşti (nu doar din comerţ sau legate de comerţ), ci şi din industrie sau alte domenii. Pe lângă lipsa unei infrastructuri adecvate, antreprenorii mici şi mari se confruntă cu această birocraţie care ucide afacerile din faşă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Fraierul plătitor de taxe spune:

    Vina este a investitorului, dacă dădea și el șpagă pe unde trebuiau să vezi cum se rezolva toată treabă asta cu „birocrația”. La mediu au și bieții birocrația nevoie de încă un etaj la casă, vine iarna și trebuie schimbate rotile la mașinile de peste 60k€ și multe alte cheltuieli neprevăzute prin vacanțe.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3