930 pe 122 COSTACHE

bulevardul nicolae bălcescu

Schimbare mult așteptată în Nord! Șoferii vor avea o surpriză!

Miercuri, 16 noiembrie, are loc o nouă ședință a Comisiei de Circulație Pitești.

Citiți și: Ce vor păți șoferii care vor opri în zonele hașurate

În această lună, pe ordinea de zi a ședinței se află 29 de propuneri și solicitări care vor fi analizate și soluționate.

Una dintre acestea vizează și o schimbare pentru zona de Nord a municipiului.

Citiți și: Pitești. Se face mega parcare în Trivale!

Astfel, la punctul 7 de pe ordinea de zi se propune:

Montarea de separatoare de sens pe carosabilul b-dului Nicolae Bălcescu la intersecția cu Aleea Spitalului, în așa fel încât autovehiculele care circulă către comuna Bascov și se încadrează pe banda trei, bandă dedicată virajului la stânga spre Spitalul Județean, să nu mai poată circula pe direcția înainte.

Propunerea are în vedere faptul că imediat după intersecție, carosabilul b-dului Nicolae Bălcescu se îngustează de la trei, la două benzi pe sens, existând posibilitatea producerii de accidente.

Donaris 555×222

Comentarii

5 comentarii

 • Ioan Casian Vasilca spune:

  Lăsați asa cum este acum , nu faceți alta tâmpenie.

 • Simoiu Bogdan spune:

  Si dacă vine o salvare cum va mai trece de separatoare ?

 • Daniel spune:

  🤣🤣

 • Cris spune:

  Asta este adevărată problema !Bai tovarăși PSDisti ,suuuperspecialisti cu diplome și note furate prin tot felul de școli,daca vine din urmă o ambulanță pe unde o ia ?Sare peste mașini și peste separatoare ?Capete de creta…Trebuie lăsată o varianta care sa poată fi forțată in caz de nevoie ,sa salvam viețile oamenilor.Pt accidente instalați camere și mai ridicați permise că e plina strada de golani și analfabeți cu permis…

 • Anonim spune:

  Oare nenea Cristi Gentea nu citește mesajele cetățenilor ? Nu vede că a instaurat haosul în traficul din Pitești ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90