930×122 CAPRA 5

circulație închisă

Ce se întâmplă în oraș! Se închid străzile

Ce se întâmplă în oraș! Se închid străzile

Citiți și: Atenție! Circulație ÎNCHISĂ pe autostradă!

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Pitești se va întruni astăzi într-o nouă ședință, astăzi, 14.04.2024.

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi are în vedere închiderea traficului auto în zonele centrale ale Piteștiului pe perioada desfășurării competiției ,,Pitești Half Maraton”

Citiți și: Un drum foarte important, închis pentru 2 zile!

Cea de-a cincea ediție a evenimentului se va desfășura pe data de 19.05.2024 și vor participa aproximativ 400 de persoane.

Astfel, traficul auto ar urma să fie închis pe data menționată, pentru o oră și jumătate, se arată în punctul de pe ordinea de zi.

Ce se întâmplă în oraș! Se închid străzile

Iată zonele vizate:

,,Asociația Club Sportiv <TRIT> Pitești organizează în data de 19.05.2024 ediția a 5-a a evenimentului <Pitești Half Maraton> pentru curse ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, preconizându-se participarea a peste 400 de persoane.

Se propun trei curse de de 5 km,  10 km respectiv  21 de km.

Pentru cursa de 5 km, organizatorul propune închiderea traficului auto pe str. Teiuleanu, IC Brătianu și Calea București între orele 9,00 și 10,30  aceasta având următorul traseu:

– plecare Piața Primăriei, str. Victoriei până la Prefectură, str. Teiuleanu, dreapta pe IC Brătianu, stânga pe Târgul din Vale până la sensul giratoriu de la Universitatea Pitești unde se face întoarcerea, b-dul IC Brătianu, dreapta pe Calea București, până la sensul giratoriu de la Ramada unde se face întoarcerea, apoi pe același traseu până în Piața Primăriei la FINISH.

Pentru cursa de 10 km, organizatorul propune următorul traseu:

– plecare Piața Primăriei, str. Victoriei până la Prefectură, str. Teiuleanu, dreapta pe IC Brătianu, stânga pe Târgul din Vale până la sensul giratoriu de la Universitatea Pitești unde se face întoarcerea, b-dul IC Brătianu, dreapta pe Calea București, până la sensul giratoriu de la Ramada unde se face întoarcerea, dreapta pe IC Brătianu, stânga pe str Maternității, continuare pe strada Trivale, până la intersecția cu str. Libertății, unde se efectuează întoarcerea pe str Trivale, pe același traseu până în Piața Primăriei la FINISH.

Pentru cursa de 21 km, organizatorul propune următorul traseu:

– plecare Piața Primăriei, str. Victoriei până la Prefectură, str. Teiuleanu, dreapta pe IC Brătianu, stânga pe Târgul din Vale până la sensul giratoriu de la Universitatea Pitești unde se face întoarcerea, b-dul IC Brătianu, dreapta pe Calea București, până la sensul giratoriu de la Ramada unde se face întoarcerea, dreapta pe IC Brătianu, stânga pe str Maternității, continuare pe strada Trivale, pană la intersecția cu str Libertății, unde se efectuează întoarcerea pe str Trivale, str. Maternității, b-dul IC Brătianu, str. Teiuleanu, Calea Craiovei (prin fața Casei Cărții), stânga pe b-dul Republicii până la Clădirea ANAF, dreapta Egalității până la b-dul Eroilor, unde se face întoarcerea, Egalității,  Calea Craiovei până la sensul giratoriu de la  Kaufland unde se executa întoarcerea, la Biserica Sf. Ilie se virează dreapta pe Frații Golești pana la sensul giratoriu de la Depou unde se efectuează întoarcerea tot pe Frații Golești până la Casa Cărții, apoi pe str Victoriei până la Piața Primăriei la FINISH.”

Ședința de astăzi va fi transmisă LIVE, începând cu ora 15.00.

Aceasta poate fi urmărită pe canalul de YouTube al municipalității și pe pagina de Facebook oficială a Primăriei Municipiului Pitești.

Despre alte propuneri aflate pe ordinea de zi, care vor fi consultate astăzi de membrii Comisiei de Circulație, puteți citi AICI, AICI și AICI. 

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3