EcoMoto 930×122

bloc

Se construiește în neștire în Pitești! Apare un bloc nou lângă Lidl

Se construiește în neștire în Pitești! Apare un bloc nou lângă Lidl.

Citiți și: Apare o nouă taxă!

Bloc nou în municipiul Pitești.

Un nou imobil ar urma să se construiască în cartierul Găvana, lângă Lidl.

Citiți și: Bilanțul nenorocirii din Curtea de Argeș: Victime multiple și un decedat

Firma care se ocupă de lucrare, SC ENERGOMONTAJ GRUP SRL, a început deja primele demersuri pentru realizarea acestui proiect.

Astfel că, mâine, 14 februarie, membrii Comisiei de circulație Pitești vor analiza solicitarea privind avizul pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului.

Solicitarea se află la punctul 14 pe ordinea de zi.

Se construiește în neștire în Pitești! Apare un bloc nou lângă Lidl

„Prin adresa nr. 4902/29.01.2024, SC ENERGOMONTAJ GRUP SRL, solicită avizul comisiei de circulație pentru întocmire Plan Urbanistic Zonal cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectul „Elaborare PUZ pentru imobil locuințe colective cu funcțiuni complementare” amplasat în municipiul Pitești, strada Constantin Rădulescu Motru nr. 14 (fost b-dul Nicolae Bălcescu 157B-165), conform Certificatului de urbanism nr. 715/22.06.2023.

Astfel, potrivit planurilor de situație depuse, accesul auto la proprietate se face dinspre Aleea Ioan Ursu, cu o lățime de 5 m.”

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Relu spune:

    dacă l-ar construi peste LIDl …ce-ar fi? ..de ce numai lângă..:))

  • Geo spune:

    Suntem sufocați de betoane, dacă ar lasă și spațiul verde ar fi în regula, dar pun 3 tuia in ghiveci și gata. Orașul Pitesti nu respecta cetățenii, spațiul verde obligatoriu nu este lăsat, locuri de parcare lipsa… Gentea e Primarul semafor si al betoanelor.

  • George spune:

    Si cate blocuri se mai construiesc in Pitesti?
    Are grija nenea Gentea sa nu mai dea autorizatii. In ultimii 2/3 ani nu cred ca s-au facut mai mult de 5 blocuri noi. Asa dezvoltam orasul, cu statii de autobuz de 40000€!

  • spune:

    mai da le tu idei multe 🤣🤣🤣

  • CarlaD spune:

    statii de autobuz si semafoare. astea sint baza.

  • Oktavijan spune:

    constructiille sunt benefice eu nu vad nici un rau ..Multi sunt sclerozati.ba ca semafoare .ba ca stati..cred ca cotetulile lor unde stau nu au cunoscut modernizare niciodata…

  • Laurențiu spune:

    oameni vor locuri de munca gentea adică fabrici ne am saturat de gropi de semafoare sensuri unice Dumnezeu sa ne ocrotească

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3