930×122 CAPRA 5

balcon

Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Astăzi, 14 februarie 2024, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Pitești se va reuni într-o nouă ședință.

Aceasta este programată pentru ora 15:00.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Membri comisiei se întâlnesc pentru a evalua și a lua decizii referitoare la mai multe aspecte importante ale traficului urban din oraș.

Printre punctele de pe ordinea de zi se numără și o cerere neobișnuită venită din partea unui locuitor al Piteștiului.

Acesta solicitată instalarea unui indicator rutier specific pe strada unde locuiește, în scopul de a restricționa accesul vehiculelor de dimensiuni mari.

Solicitarea, care iese din tiparele cererilor obișnuite adresate comisiei, vine din partea unui cetățean al Piteștiului.

Persoană rezidentă la etajul 1 în blocul B13 scara A de pe strada Cornel Chiriac, situată în cartierul Prundu.

Problema cu care se confruntă acesta este cu adevărat neobișnuită: balconul său este frecvent lovit de vehiculele înalte care tranzitează strada, o situație care nu doar că pune în pericol integritatea proprietății sale, dar reprezintă și un risc de siguranță.

Cererea specifică adresată comisiei solicită

„Montarea unui indicator cu privire la înălțimea autovehiculelor care circulă pe strada Cornel Chiriac din cartierul Prundu, în dreptul blocului B13 sc. A, întrucât acestea ating balconul de la etajul 1”.

Această măsură, dacă va fi aprobată, ar putea să aducă o soluție la problema neobișnuită cu care se confruntă locatarul, limitând accesul autovehiculelor care depășesc o anumită înălțime.

Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Acolo primaria incalca legea fiindca a facut strada lipita de bloc, era obligata sa faca trotuar langa bloc. Locatarii pot da primaria in judecata, e proces castigat sigur, cu daune garla…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90