930×122 CAPRA 5

comisia de circulație pitești

Pitești. Se face mega parcare în Trivale!

Pitești. Se face mega parcare în Trivale

Citiți și: Schimbări majore în traficul din Pitești: Ce trebuie să știe șoferii!

Update 19 octombrie, ora 15.57:

Avizările necesare construirii parcării au fost obținute!

Citiți și: Pitești. Parcare mai scumpă în Centru

Astfel, în cartierul Trivale se va construi o parcare supraterană, cu o capacitate de 198 de locuri în interior și 35 de locuri afară.

Știre inițială 16 octombrie, ora 16.47: Pitești. Parcare supraterană într-un mare cartier! Vor fi sute de locuri

Miercuri, în data de 18.10.2023 ora 15:00, Comisiei de Circulație Pitești se va reuni într-o nouă ședință.

Unul dintre cele mai importante puncte de pe ordinea de zi este obținerea unor avize pentru construirea unei parcări supraterane pe str. Frasinului, în zona ștrandului din cartierul Trivale.

Noua parcare ar urma să fie amplasată pe o zonă ocupată momentan de garaje.

Capacitatea acesteia va fi de 198 de locuri la interior și 35 de locuri afară:

,,Prin adresa nr. 58615/09.10.2023, Serviciul Investiții, solicită avizul comisiei cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului ”Parcare supraterană str. Frasinului – Cartier Trivale”, situat pe strada Frasinului FN, beneficiar UAT Municipiul Pitești, conform certificatului de urbanism nr. 592/17.05.2023.

Pitești. Parcare supraterană într-un mare cartier! Vor fi sute de locuri

Potrivit documentației depuse, parcarea va fi construită pe amplasamentul actualei zone ocupată de garaje din cartierul Trivale, strada Frasinului, dintre blocurile 2 și 6.

Parcarea va avea o capacitate de 198 de locuri la interior și 35 de locuri afară.

Varianta propusă pentru acces la locurile de parcare se face cu intrare de 22 m dinspre strada Frasinului, circulație cu sens unic în interior și ieșire de 13 m.„, este punctul aflat pe ordinea de zi.

Ședința Comisiei de Circulație poate fi urmărită LIVE pe pagina de Facebook a Primăriei Pitești, dar și pe canalul de YouTube al instituției.

Sursă foto: Descriptiv/replicaonline.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Gheorghe Marian spune:

    Ar trebui și în gavana o astfel de parcare pe carpenului sa nu se mai parcheze pe strada.

  • Dan spune:

    în Calea București trebuie o parcare mai mare dar acolo se construiește haotic pe fiecare petec de pământ liber iar spatiile de parcare nico nu mai exista…mașinile se vor supraetaja singure în curand

  • Budin spune:

    Felicitări ptr inițiativa, așteptăm și finalizarea proiectului.

  • Petre Florin spune:

    Greșeală mare din anunț. Dacă cartierul este mare parcarea este foarte mica, pentru viitor ce ne facem. Să urmărim traficul la intrarea și ieșirea în cartierul Trivale. Să urmărim această percare și în același timp parcarea din fața Spitalul județean,să vedem care este cea mai urgentă de realizat. Construim unde este mai ușor și mai repede,să avem ce trece la realizări pe timpul mandatului. Proiectul prezentat nu este de viitor. Pe acest teren este o construcție autorizata, care se demolează conform legii.l

  • Eu spune:

    De 3 ani o face

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3