EcoMoto 930×122

comisia de circulație pitești

Pitești: Schimbare în cel mai aglomerat cartier! Ce se propune în Nord

Pitești: Schimbare în cel mai aglomerat cartier! Ce se propune în Nord

Citiți și: Schimbări majore în traficul din Pitești: Ce trebuie să știe șoferii!

Membrii Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Pitești se întrunesc joi, 20 octombrie, într-o nouă ședință, pentru analizarea mai multor propuneri care vizează traficul din municipiu.

Una dintre propunerile aflate pe ordinea de zi vizează instituirea unui nou sens unic.

Citiți și: Ce vor păți șoferii care vor opri în zonele hașurate

„Având în vedere faptul că la ieșirile dintre blocurile B2 și L1, L1 și L2, L2 și L3, către b-dul Nicolae Bălcescu, autovehiculele sunt direcționate obligatoriu către dreapta, locatarii zonei care doresc să circule către Calea Bascovului folosesc traseul: strada General Gheorghe Magheru continuând pe Aleea Negoiu (prin fața Inspectoratului de Jandarmi).

Atât strada General Gheorghe Magheru cât și Aleea Negoiu, sunt înguste, pe unele tronsoane nepermițând circulația alternativă a două autovehicule.

În acest sens se propune instituirea sensului unic de circulație pe strada General Gheorghe Magheru – începând din spatele blocului L1, precum și pe Aleea Negoiu pe tronsonul de la intersecția cu Gheorghe Magheru, printre blocurile 1A, 1B, până la Calea Bascovului.”

Propunerea se află la punctul 16 pe ordinea de zi.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

7 comentarii

  • Ionuț spune:

    Cel mai simplu mod de acces către calea Bascov eliminarea pilonilor care blochează accesul către Alea Negoiu din spatele blocului B2 și instituirea unui sens unic cu ieșire în calea Bascov, montarea de limitatoare de viteza, astfel încât locatarii blocurilor L3,L2 și L1 să aibă acces direct către calea Bascov direct, nu să ocolească pe general Magheru !!! ePitesti ar trebui să verifice de ce nu se face acest lucru !!!

  • Anonim spune:

    Gentea mai știi și altceva decit să încurci circulația ? Așa ai făcut și cu semafoarele inteligente ! Ele poate sunt inteligente , însă matale nu ! Pălăria de primar este mult prea mare față de căpșorul dumitale !

  • Vali spune:

    Membrii comisiei ar trebui sa circule zilnic de mai multe ori prin zona Kaufland si sa se bucure de prostiile facute cu semafoarele alea atat de dese, ca eu nu inteleg de ce era nevoie de 3 semafoare in 100 m

  • Slavescu spune:

    Boii de la primărie sa dea drumul circulație la Aleea Bascovului , prin spatele blocului B2, PRIN SCOATEREA STALPISORILOR DE FIER CARE BLOCHEAZĂ IEȘIREA DINSPRE B2, L1 și L2 spre Aleaa Negoiul și Calea Bascovului. Sau nu vor sa nu deranjeze noii proprietari ai complexului NORDMARKT, Dnul senator Puiu și dl.patron Dolofan, de la Peugeot?…care oricum au furat din carosabil 1,5m sa poată instala punctul trafo al complexului!
    Degeaba pun sens unic pe ruta prezentată, oamenii ocolesc zilnic 1-2 km sa meargă spre centru! Dacă ai treaba de 5 ori acasă intr-o zi , ai pus-o, faci 10 km in Pius.
    Am făcut 3 cereri la Primarie in acest sens și de fiecare data au respins-o!
    La intersecția cu Kaufland și MOL au pus semafor la ieșirea dinspre depozitele de mobila, dar pe aleaa dintre B2 și L2 nu s-au gândit!
    HAOS!!!

  • Boboc Nicolae spune:

    Nu știu ce membru din aceasta comisie(bănuiesc, căci altfel nu se explica) își ia șpagă de la firma care monteaza semafoare în tor orașul, dar este ridicol sa paralizezi jumătate din traficul din Pitesti, fără a face un studiu, o analiza înainte de a lua astfel de decizii. Sau poate aceste persoane nu au condus în viata lor. Cert este faptul, ca nici despre mașini nu au cunostinta minima, nu cunosc faptul ca la plecarea se peloc un autovehicul cuptor cu combustie interna emite noxe aproape triplu fata de un mers constant, ori la orele de vârf, mașinile nu fac decât plecări de pe loc pe întreg parcursul acestor zone și ne mai vaitam de poluare. Sugerez membrilor acestei comisii sa se reprofileze.

  • Dan Popescu spune:

    Pentru „deștepții” Ionuț și Slăvescu:
    Stâlpișorii din spatele blocului B2 au fost amplasați datorită faptului că în această zonă există parcare plătită pentru autoturismele locatarilor blocului dar, în același timp există și garaje.
    Spațiul astfel rămas este foarte mic în dreptul scării A, iar la deschiderea garajelor, ușile acestora blochează complet trecerea unui automobil.
    De altfel, în trecut au existat câteva accidente provocate de câte o mașină care ieșea din garaj, cu alta care încerca să treacă prin acest spațiu.

  • Je spune:

    Degeaba ne spunem off ul aici. Niciodată nu se va primi un răspuns la vreun comentariu de aici. Nu sunt deloc de acord cu eliminarea sensului giratoriu din zona Kaufland Nord. Ei ar fi trebuit sa cunoască rostul sensurilor giratorii. In toată lumea sensul giratoriu este util, la noi nu. Plus ca in unele sensuri giratorii, de la noi, mai regăsești și personaje care încearcă fluidizarea circulației, ceea ce este total greșit. Nu sensul giratoriu blochează. Sensul giratoriu fluidizează circulația.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90