930×122 CAPRA 5

comisia de circulație pitești

Tot ce făceați în această intersecție puteți uita! Este INTERZIS!

Pitești. Tot ce făceați în această intersecție puteți uita! Este INTERZIS!

Citiți și: Schimbări majore în traficul din Pitești: Ce trebuie să știe șoferii!

Comisia de Circulație Pitești a decis, în cadrul ședinței din data de 20 septembrie, aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul Bd. Republicii, la intersecția cu strada C.A. Rosetti.

Astfel, în zona menționată a fost aplicat marcajul hașurat, care indică zona în care staționarea autoturismelor nu este permisă.

Citiți și: ,,Oprești, primești amenda acasă. O cameră costă 6.000 de €!”

,,Marcaj hașurat în scopul fluidizării traficului, în intersecția Bd. Republicii cu strada C.A. Rosetti

Pitești. Tot ce făceați în această intersecție puteți uita! Este INTERZIS!

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administraţia Domeniului Public, a procedat, în data de 11.10.2023, la aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul Bd. Republicii, la intersecția cu strada C.A. Rosetti, conform avizării din ședința Comisiei pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești, din data de 20.09.2023.

Marcajul hașurat indică zona în care staționarea autovehiculelor nu este permisă, în așteptarea la semafor, astfel încât să se evite blocarea intersecției.”, transmite municipalitatea.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • un sofer pieton spune:

    Daca nu separau semafoarele pe sensul de urcare in Craiovei cu cel de virare stanga pe Fratii Golesti era mult mai bine. De regula raman in intersectie cei ce vor sa faca stanga. Oricum fac multi stanga de pe banda a doua, pe rosu stanga si nerespectarea marcajului de mers inainte. Doar o singura data am vazut politia oprind masinile in neregula.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3