NOR CURIER 930X122

comisia de circulație pitești

Pitești. Schimbare decisivă în traficul din cartierul Găvana!

Update, 20 octombrie, ora 17.00

Punctul 6 de pe ordinea de zi a ședinței Comisie de Circulație din această lună, care presupune fluidizarea circulației auto pe b-dul 1 Decembrie 1918 prin interzicerea parcării autovehiculelor în fața blocului M4 a primit aviz pozitiv.

Citiți și: Schimbări majore în traficul din Pitești: Ce trebuie să știe șoferii!

În zonă se vor monta și indicatoare de restricție.

Propunerea a fost adoptată însă cu mici modificări. A fost schimbat intervalul orar de restricție. Astfel, mașinile nu vor putea parca în fața blocului M4 în intervalul 07:30 – 18:00.

Citiți și: Ce vor păți șoferii care vor opri în zonele hașurate

Cei care se abat de la regulă vor primi amendă și li se va ridica mașina.

Update, 18 octombrie, ora 10:03 – ”Sar” din nou parcările din cartierul sensurilor unice, Găvana

În ședința Comisiei de Circulație Pitești, care va avea loc joi, 20 octombrie, se propune spre reanalizare punctul 12 al ședinței comisiei de circulație din data de 28.09.2022 în sensul că, pentru fluidizarea circulației auto pe b-dul 1 Decembrie 1918 se propune interzicerea parcării autovehiculelor în fața blocului M4, (zona cuprinsă între intersecțiile cu străzile Paltinului și Alunului) în intervalul orar 07:00-19:00 și montarea la indicatoarele de restricție de plăcuțe adiționale de ridicare vehicule.

În ședința din luna septembrie, propunerea a primit aviz negativ din partea membrilor comisiei.

Știrea inițială, 28 septembrie, ora 16:07 – Cartierul „sensurilor unice” – Găvana, rămâne la fel!

Pe ordinea de zi a ședinței lunare a Comisiei de Circulație Pitești, care se desfășoară în acest moment, se aflau noi propuneri cu privire la traficul din cartierul piteștean Găvana.

Concret, pentru fluidizarea circulației de pe bulevardul 1 Decembrie 1981 se propunea desființarea unei parcări stradale, pentru a se putea circula pe două benzi.

Propunerea s-a aflat la punctul 12 pe ordinea de zi și a primit aviz negativ din partea membrilor comisiei.

„Pentru fluidizarea circulației auto pe b-dul 1 Decembrie 1918 se propune desființarea parcării aferente acestuia din fața blocului M4, cuprinsă între intersecțiile cu străzile Paltinului și Alunului, circulându-se astfel pe acel tronson pe doua benzi pe sens.”

De asemenea, vot negativ din partea Comisiei a primit și propunerea aflată la punctul 10 pe ordinea de zi, care presupunea „aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul b-dului 1 Decembrie, la intersecția cu strada Alunului, întrucât la semaforul de la str. Paltinului se formează coadă de autovehicule care blochează intersecția respectivă”.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • Robert spune:

    Ar fi excelent ca acolo sa se circule pe doua benzi. Dar ce ne facem cu cei care opresc la chioscul de pe colt cu Alunului si blocheaza a doua banda de circulatie ? Vad politie in zona aceea numai la coada la shaormerie.

  • Un șofer exasperat spune:

    Este oficial cea mai slabă și inaptă comisie din istoria Piteștiului! Nimeni nu a reușit vreodată să distrugă circulația într-un oraș în felul în care acești domni, care nu au nicio legătură cu fenomenul (cred că nici măcar nu posedă permis de conducere o parte din ei), au reușit într-un timp atât de scurt. Nu au fluidizat nimic, ba din potrivă, au îngreunat și mai mult traficul și au sporit nervii și frustrarea pe care noi (șoferii de rând, de care nu ține cont nimeni) le resimțim zi de zi. Toți sunt nemulțumiți…nimeni nu face/zice nimic!

  • Ionuț spune:

    Să se prezinte public criteriile pentru care au dat aviz negativ. Soluțiile propuse erau foarte bune !

  • Gigi spune:

    Stimata comisie cu IQ subunitar….de ce ați blocat 8 parcări in strada Mihai Chitescu, în fața blocului M1 scara F????
    Cit de inapți puteți să trăiți……
    Ați pus stilpisorii de protecție a trotuarelor cu tot cu parcare ….
    La blocul M1 A ați pus stâlpișorii așa cum trebuie, pe lângă bloc , lăsând parcarea liberă
    DE CE LA BLOCUL M1 NU ATI PROCEDAT LA FEL?
    Toată lumea va înjură , pe buna dreptate, chiar sunteți atât de incompetenți????
    Rezolvați odată aceasta idioțenie, va place sa demonstrați cat de reduși sunteți?????
    AȘTEPT RĂSPUNSUL INCOMPETENTILOR
    DOMNUL PRIMAR GENTEA , AUZITI ????? dați șomaj la incompetenți

  • Alina spune:

    Sincer, de cate ori aud de vreo „sistematizare ” a circulației în Pitești, mă trec fiori reci pe șira spinării!
    Mă gândesc ce vor mai distruge și de data asta și sper să nu fie în zona în care locuiesc eu!
    Sunteți praf, stimați membri ai acestei comisii!
    Ați nenorocit traficul, și așa încărcat, cu modificări fără cap, pt a vă justifica voi folosirea de bani din fonduri europene ( bănuiesc).
    Cred că trebuie o mobilizare generală a cetățenilor pt a demite aceasta comisie și a reveni la un trafic normal, în care să nu murim cu zile de nervi și timp pierdut.
    Ați nenorocit Găvana, ați nenorocit Nordul, ați făcut praf intrarea-iesirea la Bradu, toată lumea se plânge. Voi sunteți mulțumiți?
    In ce oraș trăiți?
    Ce urmează?????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90