930 x122 grota rece

comisia de circulație pitești

Pitești: Se mută o stație de autobuz!

Update, 2 februarie, ora 16:24

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Pentru propunerea cu privire la mutarea stației care deservește traseul Pitești-Oarja, de pe b-dul Republicii, membrii Comisiei de Circulație Pitești au decis să se facă o analiză la fața locului.

Știrea inițială, 31 ianuarie, ora 12:54

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Stația liniei 17 Pitești – Oarja s-ar putea muta de pe b-dul Republicii. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești a solicitat acest lucru Comisiei de Circulație Pitești.

Solicitare se află pe ordinea de zi a ședinței de mâine, 1 februarie, la punctul 19 și va fi analizată în vedere aprobării.

În adresa nr. 1208/09.01.2023, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești solicită  mutarea stației care deservește traseul Pitești-Oarja, de pe b-dul Republicii din alveola de vizavi de McDonanlds – așa cum a fost avizată în ședința din data de 07.12.2022 – pe o nouă locație  în parcarea din fața blocului 214, Gară Sud.”, se arată în solicitare.

Reamintim că, începând cu 1 ianuarie, transportul metropolitan de călători a fost extins și în comuna Oarja.

Traseul este asigurat prin Linia 17 și este următorul: plecare Gară Sud Poştă, Bulevardul Fraţii Goleşti, Bulevardul Petrochimiştilor, DN65B (Supernova pentru retur), autostrada A1, pasarelă autostradă prin drumul judeţean 503, cap linie Oarja (blocuri).

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Zaria spune:

    Felicitări!
    Pe când un traseu Pitești- Valea Mare Podgoria- Enculești?
    Lipsește orice mijloc de transport în comun duminica (pe o lungime de circa 10 Km, fără străduțele laterale).
    Vă mulțumesc anticipat!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3