930 x122 grota rece

comisia de circulație pitești

Pitești. Nouă modificare în trafic chiar în centrul orașului!

Pitești. Nouă modificare în trafic chiar în centrul orașului!

Citiți și: Schimbări majore în traficul din Pitești: Ce trebuie să știe șoferii!

Conform deciziei din cadrul ședinței ce a avut loc pe 20 septembrie a.c. a Comisiei de Circulație Pitești, de astăzi a fost aplicat un marcaj hașurat pe carosabilul Bd. I.C. Brătianu, la intersecția cu strada Justiției.

Măsura vine ca soluție la blocarea frecventă a intersecției din zonă.

Citiți și: Ce vor păți șoferii care vor opri în zonele hașurate

,,Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administraţia Domeniului Public, a procedat astăzi, 05.10.2023, la aplicarea unui marcaj hașurat pe carosabilul Bd. I.C. Brătianu, la intersecția cu strada Justiției, în așa fel încât autovehiculele care circulă din direcția Nord și opresc la semafor să nu mai blocheze intersecția, dând astfel posibilitatea celor care ies de pe strada Justiției să vireze spre stânga în condiții de siguranță.

Pitești. Nouă modificare în trafic chiar în centrul orașului!

Măsura a fost aplicată conform avizării din Comisia pentru sistematizarea circulației rutiere și pietonale în municipiul Pitești, din data de 20.09.2023.”, transmite municipalitatea.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Georgian spune:

    Asa trebuie procedat și la semaforul care se afla după intersecția cu str Frasinului la ieșire spre str zmeurei

  • . spune:

    Așa trebuie procedat și la semaforul care se află la intrersectia bulevardului I.C. Bratianu cu Calea Bucuresti.

  • Cris spune:

    Eu nu înțeleg !Sunt singurul?Poate e ceva in neregula cu explicatia…Pai cei care vin dinspre N ,daca este vb de intersecția semaforizată de sus din capătul Bd.N.Balcescu,opresc in fața clădirii noi(Centru de afaceri sau ce este acolo).Nu au cum să ajungă la zona hasurata din imagine decât după ce trec de semafor…Că e sensul către Centru,nu ?Ca idee,dragi mari „specialiști”,daca vreți să aibă efect marcajul asta puneți și semafor cu buton și presemnalizare,pt pietoni.Ca de fapt din cauza aia se blochează ieșirea de pe Str Justiției !Când pune pietonul piciorul jos intempestiv(că nimeni nu poate să citească gândurile cuiva care merge agale pe trotuar),automat șoferii vor opri la trecere în ultima clipa ,chiar acolo pe zona hasurata.Asa,daca ar avea un semafor care sa semnalizeze un galben intermitent e clar că urmează roșu și frânează mai devreme.Eu oricum nu înțeleg de ce nu avem semafoare din astea peste tot.Cat de scump sa fie un stâlp de fier cu electronica cat un ceas de mana și trei becuri in el(așa zise „inteligente”) ?De ce sa ne luam noi șoferii amenda că se aruncă pietonii când vor pe trecere,unii și din fuga ,așa pe diagonala,că nu mai așteaptă să ajungă în dreptul zebrei ,sa se oprească și nici să se asigure câteva secunde stânga/dreapta.Sa înțeleg și eu că vrea să treacă strada…

  • Anonim spune:

    Domnul Cris , aveți dreptate în ceea ce privește pietonii , însă cred că Gentea a epuizat semafoarele și nu mai are de unde să pună acolo unde sugerați dvs !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90