930×122 CAPRA 5

comisia de circulație pitești

Pitești. Comisia de Circulație, nouă modificare în trafic!

Pitești. Comisia de Circulație, nouă modificare în trafic!

Citiți și: Limitatoarele de viteză, obligatorii în aceste locuri

Primăria Municipiului Pitești a decis amplasarea, de astăzi, a două limitatoare de viteză pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea.

Citiți și: Cerere nemaivăzută! Ce pățește un piteștean, în Prundu

Scopul acestei modificări în trafic constă în reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite.

Citește și: Obligatoriu pentru șoferi! Ce se întâmplă cu permisul de conducere

Acțiunea a fost realizată de Administrația Domeniului Public, conform avizării din Comisia de sistematizare a circulației rutiere din data de 18.10.2023, transmite municipalitatea.

Pitești. Comisia de Circulație, nouă modificare în trafic!

Participanţii la trafic sunt rugaţi să circule cu prudenţă pentru evitarea oricărui incident.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook/ Primaria Municipiului Pitesti

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Cris spune:

    Dacă locuiesc niste … PSD pe strada aia sau pt voturi că fac unii locatari reclamații (adică face unul din 100;așa o fi și la vot ?câștigi alegerile cu 1% sau cu peste 50%?) ,gata limitatoare.Pe bani publici ,scumpe și proaste pt că majoritatea nu se observă nici bine noaptea și sunt chiar periculoase pt ca reduc prea mult viteza.Adica la max10 km/h ,ca sa treci cu mașina întreaga.Nu mai zic de restricții abuzive de viteza la 30,de parcă ar fi vreo școală și trecere de pietoni în zona…Până nu decolează/ricoșează unu cu mașina din ele pe trotuar sa omoare vreun copil ăștia nu se lasă cu prostiile astea de limitatoare.De ce dracu mai păstrați în lege viteza legala max in localitate de 50km/h atunci că și așa pe bord avem max 25 ,media.Mai cu prostiile astea ,mai cu aglomeratia…As lua bicicleta daca nu ar fi poluarea așa mare,că lăsați pe strada toate hârburile cu ITPuri falsificate de cotizanții vostri…Mari specialiști !La masuri decente pt fluidizare nu-i duce capul.Normal,dacă-și iau diplomele pe … și ordine de partid !Am ajuns să mă bucur că la Constanța ,un … PSD pe post de șef la drumuri, a dat într-o groapă (de a cărei existență era direct responsabil) și a … ,că l-a aruncat după motor…Va credeați invincibili voi astia din … !

  • Gicu spune:

    Alea sunt trotuare de oraș civilizat sau de mahala? Bey prapaditilor!

  • Eleonora spune:

    Pe strada unde locuiește fostul primar Ionică există un limitator de viteză neconform, au mai fost două la fel pe strada adiacentă, Gabrea parcă se numește și au fost desființate, de ce nu este și cel de pe strada d-lui fost primar desființat?

  • Marius spune:

    Băii..da trotuare mai face și comisia asta?..măcar până s-o inventa teleportarea. Pietonii au ajuns paria..și bizonii privilegiați

  • Doricu spune:

    Pierdeti timpul cu nimicuri. Sunt marcaje care nu respecta legea in rondul de la peco podul viilor. Inca mai sunt semne presemnalizare de sens giratoriu desi nu este sens giratoriu, se face spre stefanesti de pe banda 2 desi prioritatea este spre mioveni,lipsa semn care sa indice drumul cu prioritate dinspre oras spre mioveni, la ramada dinspre centura nu te poti incadra pe banda de langa ax sa faci stg, preselectia te obliga inainte….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3