Donaris 930 x 122

gheorghe lupescu

Șeful Jandarmeriei Argeș, eliberat din funcție

Șeful Jandarmeriei Argeș, eliberat din funcție.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Jandarmeria Argeș a transmis în urmă cu puțin timp un comunicat în care anunță o înlocuire la vârf, ca urmare a eliberării din funcție a col. Gheorghe Lupescu.

„Începând cu data de 10.09.2021, colonel doctor Lupescu Gheorghe a fost pus la dispoziția unității, ca urmare a retragerii autorizației de acces la informații clasificate. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș va fi asigurată de colonel Toma Cezar, prim-adjunct al inspectorului șef”, a transmis Jandarmeria Argeș.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

Motivul nu poate fi divulgat, momentan, după cum ne-a precizat un reprezentant de la departamentul de comunicare al instituției.

Totuși, ni s-a transmis că ordinul a venit de la Inspectorul general al Jandarmeriei Române.

„Nu avem alte detalii decât că a fost eliberat din funcție, la ordinul inspectorului general”, ni s-a comunicat telefonic imediat după ce am primit informarea de presă.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3