930 x122 grota rece

danut dinu

DĂNUȚ DINU ANUNȚĂ VERDICTUL: NEVINOVAT!

În urmă cu câteva minute polițistul Dănuț Dinu a anunțat pe contul său de Facebook decizia luată de comisia de disciplină întrunită în cazul său la Poliția Argeș. Potrivit acestuia, verdictul este nevinovat. Dinu anunță, însă, că nu își mai dorește să revină în funcția de purtător de cuvânt al Poliției argeșene.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

„NEVINOVAT. Acesta a fost verdictul colegilor mei. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Vreau să mulțumesc în mod special celor care au tremurat în stradă pentru o cauză care putea fi a oricăruia dintre noi. Vreau să le mulțumesc (…) organizatorilor manifestațiilor de susținere pentru civismul și dorința lor de dreptate și pe care îi rog să se oprească. Vreau să îi mulțumesc public comisarului șef Tatia Cecilia, care m-a asistat în cercetare. Mulțumesc Dana Grecu și tuturor jurnaliștilor implicați. Ultima oară dați-mi voie să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost aproape, dar în mod deosebit soției mele, Lavinia Dinu, care a făcut tot ce ar trebui să facă o soție adevărată. Din această experiență am învățat toți că UNITATEA înseamnă PUTERE.

P.S. Ca să nu dau naștere la speculații, vă spun cu mâna pe inimă că NU doresc să mai fiu purtător de cuvânt al Poliției, pentru că pe 30 Decembrie 2013 ceva s-a rupt. Îi urez sincer succes celui ce va prelua această poziție și sper să ridice imaginea Poliției mai mult decât am făcut-o eu. Voi continua ca specialist I în cadrul Serviciului Rutier. Închei prezentându-vă ONORUL!”, scrie Dănuț Dinu. (Foto: Facebook Dănuț Dinu)

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90