930 x122 grota rece

danut dinu

POLIȚISTUL DINU VA PARTICIPA LA MITING

Primăria a autorizat mitingul care va avea loc duminică, 16 februarie, în Piața „Vasile Milea” din Pitești. Acțiunea, organizată în numele comunității „Vrem Piteștiul înapoi”, apărută recent pe Facebook, se va desfășura între orele 12 și 13:30.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

La miting și-a anunțat participarea și polițistul Dănuț Dinu. Este pentru prima dată când Dinu va fi prezent la un miting după cele organizate, în același loc, în semn de solidaritate cu el (la ultimul dintre ele a venit și jurnalista Dana Grecu) și după ce comisia de disciplină întrunită la Poliția Argeș l-a declarat nevinovat. „Voi fi acolo. Pentru toți copiii mei. E autorizat. E apolitic. Am și eu câteva nemulțumiri. Mari de tot. Deci, ne vedem acolo”, anunță Dănuț Dinu, fostul purtător de cuvânt al Poliției argeșene, pe pagina sa de Facebook.

Dinu a fost cercetat disciplinar după ce în perioada sărbătorilor de iarnă de la sfârșitul anului trecut a postat pe Facebook un text în care reclama diverse nereguli din piața agroalimentară Ceair. Textul conținea și o aluzie la cetățenii de etnie rromă. Chiar dacă declarat nevinovat, Dănuț Dinu nu a mai revenit în funcția de purtător de cuvânt, din care fusese suspendat pe perioada cercetării disciplinare, rămânând să activeze la Poliția Rutieră.

Citiți și: Se cere demisia șefului de la Poliția Locală Pitești! „- Da, mă interesează funcția!”

Amintim ce spun organizatorii despre caracterul protestului: „Un miting împotriva corupției sistematice care a năpădit întregul spectru politic actual. Este un protest împotriva ipocriziei, nesimțirii și lipsei de scrupule a politicienilor mioritici. Este un protest împotriva trădării calificate de care se fac vinovați conducătorii. Este un protest pentru viitorul nostru”. O parte dintre revendicări sunt generale, iar o alta se referă la probleme care țin exclusiv de Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90