New Profesional Consult 930 x 122

miting

Ministrul Muncii a venit la mitingul angajaţilor DACIA. Aceştia s-au alăturat protestatarilor din Blocul Naţional Sindical

Ministrul Muncii a venit la mitingul angajaţilor DACIA. Aceştia s-au alăturat protestatarilor din Blocul Naţional Sindical.

Citiți și: Doliu la Uzina Dacia Mioveni!

Aşa cum v-am informat, peste 500 de participanţi din cadrul Uzinei Dacia au venit astăzi la un miting în faţa Guvernului, pentru o serie de revendicări. Aceştia reprezintă doar o parte din miile de membri ai Blocului Național Sindical, care a organizat mitingul de protest în Piața Victoriei.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit în fața protestatarilor.

Citiți și: Exclusiv. Doliu la Uzina Dacia! A făcut infarct și a murit dimineață, la schimbul 1

„Fac aici apel la toate sindicatele, la toate patronatele, dacă am fost cu toții excluși din negocierea PNRR, vă invit acum să fiți parteneri în implementarea reformelor din PNRR, să ne asigurăm împreună că reforma legii salarizării, reforma legii pensiilor nu vor duce la sărăcirea cetățenilor români”, a spus ministrul, citat de antena3.ro.

Sindicaliștii cer adoptarea unor măsuri de sprijin pentru a compensa efectele economice și sociale ale războiului din Ucraina, măsuri pentru securitatea energetică și alimentară a României, precum și reluarea aplicării Legii-cadru nr 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

La această oră, mitingul este în desfăşurare.

(Foto: Facebook – Blocul Naţional Sindical / Sursa: antena3.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90