930X122 MAIA

miting

Ministrul Muncii a venit la mitingul angajaţilor DACIA. Aceştia s-au alăturat protestatarilor din Blocul Naţional Sindical

Ministrul Muncii a venit la mitingul angajaţilor DACIA. Aceştia s-au alăturat protestatarilor din Blocul Naţional Sindical.

Citiți și: Exclusiv. Negocieri de ultim moment la Dacia! Ce se întâmplă cu salariile

Aşa cum v-am informat, peste 500 de participanţi din cadrul Uzinei Dacia au venit astăzi la un miting în faţa Guvernului, pentru o serie de revendicări. Aceştia reprezintă doar o parte din miile de membri ai Blocului Național Sindical, care a organizat mitingul de protest în Piața Victoriei.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a vorbit în fața protestatarilor.

Citiți și: Argeș. Protest major, trafic dat peste cap!

„Fac aici apel la toate sindicatele, la toate patronatele, dacă am fost cu toții excluși din negocierea PNRR, vă invit acum să fiți parteneri în implementarea reformelor din PNRR, să ne asigurăm împreună că reforma legii salarizării, reforma legii pensiilor nu vor duce la sărăcirea cetățenilor români”, a spus ministrul, citat de antena3.ro.

Sindicaliștii cer adoptarea unor măsuri de sprijin pentru a compensa efectele economice și sociale ale războiului din Ucraina, măsuri pentru securitatea energetică și alimentară a României, precum și reluarea aplicării Legii-cadru nr 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

La această oră, mitingul este în desfăşurare.

(Foto: Facebook – Blocul Naţional Sindical / Sursa: antena3.ro)

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

570×90 MAIA