EcoMoto 930×122

mioveni

Oficial. Când va avea loc mitingul masiv de la Uzina Dacia!

Angajații uzinelor Dacia, membrii ai Sindicatului Autoturisme Dacia (SAD) vor organiza, joi, 17 noiembrie, între orele 13:00 şi 14:00, la Mioveni, un miting de amploare.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Aproximativ 5000 de persoane sunt așteptate să protesteze. Acestea își vor da întâlnire la Casa de Cultură a Sindicatelor din Mioveni.

Reamintim că, ePitești.ro a scris vineri, 4 noiembrie, despre posibilitatea organizării unui astfel de miting în luna noiembrie. Subiectul pe larg, AICI – Exclusiv. Miting colosal la Uzina Dacia! Oamenii vor salarii mai mari!

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Oamenii vor protesta pentru creșterea inflației, scăderea puterii de cumpărare, și revenirea la contract de muncă la nivel de ramură.

În această dimineață, ePitești.ro a luat legătura și cu liderul de Sindicat Dacia, Viorel Ungureanu (foto), acesta confirmând informația.

Eu am înaintat autorităților o solicitare, ca să facem pe data de 17 noiembrie, între orele 13.00-14.30, la Mioveni, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Joi vom avea întâlnire cu autoritățile, tot ce înseamnă Jandarmerie, Poliție și așa mai departe. La miting vor participa și sindicatele afiliate la Confederația Blocului Național Sindical și Federația Industrial BNS, din care facem parte.

Noi estimăm că vor participa peste 5000 de persoane.”, a declarat în exclusivitate pentru ePitești.ro Viorel Ungureanu.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Daniel spune:

    Protestează pentru salarii mai mari, În condițiile în care acestea oricum sunt mari? Un salariat cu vechime depășește 5000 lei net pe lună. E absurd să ceară măriri salariale în vremurile astea.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90