EcoMoto 930×122

trafic auto

O primărie din Argeş a numărat maşinile care intră şi ies din oraş

O primărie din Argeş a numărat maşinile care intră şi ies din oraş. Este vorba despre primăria oraşului Mioveni.

Citiți și: Comisia de circulaţie din Piteşti, alte 7 propuneri respinse!

Astfel, potrivit Dispeceratului Supraveghere Camere Video al Primăriei Mioveni, în perioada 01 ianuarie-30 noiembrie 2021, numărul total al mașinilor care au tranzitat orașul Mioveni a fost de 12.373.595.

Numărul total al maşinilor care au intrat în orașul Mioveni a fost de 5.898.177, iar al celor care au au ieşit din oraşul Mioveni până la data mai sus menționată a fost de 6.475.418.

Citiți și: Bandă de circulaţie suplimentară pe bulevardul Republicii

Cele mai multe mașini au circulat spre sau dinspre căile de acces ale Uzinei Dacia.

O primă concluzie a administraţiei locale este că numărul maşinilor care circulă prin Mioveni este tot mai mare.

Potrivit calculelor ePiteşti, împărţind totalul la numărul de luni şi apoi de zile dintr-o lună, rezultă o medie zilnică de aproximativ 36.000 de maşini care circulă prin oraş.

Oraşul Mioveni are o populaţie de aproximativ 30.000 de locuitori.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Barbulescu Adrian spune:

    Unde este diferența de 600.000 de mașini care reiese din scăderea celor doua valori? Au intrat 5.9 mil de mașini și au ieșit 6.5 mil. Inseamna cca 600.000 de mașini care au fost pitite pe sub blocuri, ca uzina Dacia produce 300 de mii pe an, deci tot nu iese. Teoretic, întrările și ieșirile dintr-un oraș pe un interval de timp mai mare de o săptămână trebuie sa fie aproape identice ( excepție făcând perioadele cu evenimente sportive, culturale sau de altă natură de mare anvergura).
    Nu poți pune o știre în care te bate matematica simpla. Diferența de 600.000 de mașini înseamnă mai mult decât toate mașinile înmatriculate în jud Argeș.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90