New Profesional Consult 930 x 122

poliția locală pitești

Serviciul Siguranță Rutieră din Poliția Locală Pitești, anunţ important

Serviciul Siguranță Rutieră – Poliția Locală Pitești, informează:

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

„Asociația Clubul Sportiv DTO RALLY, a înscris evenimentul „Raliul Argeșului” în calendarul Campionatului Național de Raliuri 2021 și în Campionatul Național de Raliuri pe Asfalt 2021 al Federației Române de Automobilism Sportiv, perioada de desfășurare a competiției sportive fiind 10 iunie – 12 iunie 2021.

În acest sens, începând cu data de 10 iunie până sâmbătă 12.06.2021, în Municipiul Pitești, strada Maria Teiuleanu, tronsonul cuprins între bld. I.C. Brătianu și bariera Prefectura Județului Argeș (zona Maestro) va fi restricționată total circulației autovehiculelor, conform avizelor eliberate de instituțiile abilitate.

Citiți și: Momente cutremurătoare la Poliția Locală!

 

 

Vă informăm că desfășurarea competiției sportive impune conducătorilor auto ce tranzitează zona, reducerea vitezei autovehiculelor, reducerea distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o atenție sporită pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță”.

„Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona centrală a Municipiului Pitești, să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan”, a transmis Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3