poliția locală pitești

Serviciul Siguranță Rutieră din Poliția Locală Pitești, anunţ important

Serviciul Siguranță Rutieră – Poliția Locală Pitești, informează:

Citiți și: Propunere către Poliția Rutieră Argeș pentru fluidizarea traficului spre centrul Piteştiului

„Asociația Clubul Sportiv DTO RALLY, a înscris evenimentul „Raliul Argeșului” în calendarul Campionatului Național de Raliuri 2021 și în Campionatul Național de Raliuri pe Asfalt 2021 al Federației Române de Automobilism Sportiv, perioada de desfășurare a competiției sportive fiind 10 iunie – 12 iunie 2021.

În acest sens, începând cu data de 10 iunie până sâmbătă 12.06.2021, în Municipiul Pitești, strada Maria Teiuleanu, tronsonul cuprins între bld. I.C. Brătianu și bariera Prefectura Județului Argeș (zona Maestro) va fi restricționată total circulației autovehiculelor, conform avizelor eliberate de instituțiile abilitate.

Citiți și: Sforăială maximă în dispeceratul Poliţiei Locale Piteşti. „Aşteptăm de ne ia bâţul până răspunde cineva”

 

 

Vă informăm că desfășurarea competiției sportive impune conducătorilor auto ce tranzitează zona, reducerea vitezei autovehiculelor, reducerea distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o atenție sporită pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță”.

„Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona centrală a Municipiului Pitești, să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan”, a transmis Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441